Chiara Ferragni az Intimissimi jelmeztervezőjeként debütál!

A közösségi média platformoktól a világ legünnepeltebb és legprofesszionálisabb szabadtéri színházának hatalmas színpadáig: Chiara Ferragni lesz A Legend of Beauty, a 2017-es Intimissimi on Ice show jelmeztervezője.

A divat nemzetközileg elismert, olasz származású véleményvezére álmodja meg az összes színpadi ruhát minden idők legelismertebb jégelőadására - személyes stílusa és víziója kel majd életre az Intimissimi csapatának munkájában, még különlegesebbé téve ezzel az idei eseményt.

A veronai arénában ismét a zene és a jégkorcsolyázás legfényesebb csillagai fognak felragyogni egy olyan show keretében, amely egyfelől a nőiességet ünnepli, másrészt mindazt, ami olasz: a márkát, amely 2014 óta, immár a negyedik show óta hisz az eseményben és von be számos fontos nevet a megvalósításba. A show, amely ma már a kreativitás olaszországi szimbóluma, tehetséges közreműködőinek lenyűgöző listáján idén Chiara Ferragnit is üdvözli.

Chiara Ferragni

"Boldog vagyok, hogy lehetőségem nyílik részt venni ennek az előadásnak a létrejöttében, amelynek korábbi változatait eddig nézőként minden alkalommal személyesen láthattam. Az Intimissimivel való együttműködés spontán kezdődött, és ez az első alkalom, hogy jelmeztervezőként is kipróbálhatom magam és valami olyat csinálhatok, amit korábban még soha."- mondta Chiara

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói