Itt van Miley Cyrus új klipje, és teljesen beleszeretsz - Miley jobban néz ki, mint valaha

2017.augusztus.18.

Hihetetlen, hogy micsoda utat tett meg Miley Cyrus az elmúlt években, a csillagszemű Hannah Montanától a felfújható péniszeken lovagoló Miley -ig, majd az alagút végén egy felnőtt, erős, határozott és szókimondó nőként lépett ki, amit minden bizonnyal Liam Hemsworth-tel való kapcsolatának is betudható.

Tudtad? Miley Cyrus leszokott a füvezésről

A Malibu című számával elindított tendenciát tovább folytatja a második videoklipes kiadványával, ami a szeptember 29-én megjelenő Younger Now albumának egyben a címadó dala is. Miley a klipben teljesen új oldaláról mutatkozik meg, ahogy a dal soraiból is kihallatszik, minden eddigi tapasztalatával együtt sokkal "fiatalabbnak érzi magát", amit nemcsak az 50-es évek Amerikáját idéző videóval ér el, hanem a kisugárzásával is.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Pre Order my new album #YoungerNow ! Link in bio!!! @AppleMusic @AmazonMusic. @Spotify @GooglePlayMusic Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 17., 21:19 PDT

Miley jobban néz ki, mint eddig valaha, fantasztikus formában van, és ahogy korábban az édesapja megjegyezte, az énekesnő új lemezével teljesen megtalálta magát, és jobban érzi magát a bőrében, mint bármikor korábban.

Nézd meg a Younger Now klipet, aminek ráadásul ő a társrendezője, és ámulj el te is Miley Cyrus átváltozásán:

Ez is érdekelhet

Újra Budapestről jelentkezik Köböl Anita, a sikkes műsorvezető

Újra Budapestről jelentkezik Köböl Anita, a sikkes műsorvezető

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói