Pajkos szerelmi vallomás Miley Cyrus új dala

2017.május.12.

Egyetlen dalnak ekkora felhajtást már régen láthattunk. A megváltozott, teljesen lecsillapodott Miley Cyrus címlapot kapott, és a zenei világot napok óta izgalomban tartja, hogy milyen is lesz a gyökereihez visszatérő, fülig szerelemes énekesnő visszatérése.

Nos, a Malibu hosszas felvezetés végre megérkezett egy romantikus, napfényes, egy picit pajkos klippel. A már borítón is jelzésértékűen szereplő jegygyűrű a klipben is megcsillan néhányszor, sőt egy jelenetben, mintha a sziklákon álló Miley egyenesen menyasszonyi ruhában lenne.

Miley Cyrus

Maga a dal igazi szellős kis sláger, ábrándos, már-már naiv szöveggel. Annyi mindenképpen feltűnő, hogy a gyökerekhez való visszatérésről nem véletlenül beszélt Billy Ray Cyrus, hiszen lánya most jutott a legközelebb a családi műfajnak tekinthető country világához. A zene lüktetése, jobbára letisztult hangszerelése mellett helyenként Miley énekstílusa (a saját dalaiban) talán most emlékeztet a legjobban keresztmamája, Dolly Partonra. Nincsenek olyan nagy érzelmi kilengések, mint például a Wrecking Ballban, hiányzik az pszichedélia, ez csak egy egyszerű szerelmes dal, ezért is szerethető:

Ez is érdekelhet

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói