Minden ember a szerelmet keresi - exkluzív interjú Jennifer Lopezzel

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A romantikus vígjátékok királynője, Jennifer Lopez 2022-ben elkényeztet minket. A nemrég futó Vegyél el után nyáron újabb filmje érkezik majd a mozikba. Addig is exkluzív interjúnkban mesél arról, hogy milyen volt Malumával a forgatás.

Jennifer Lopez a romantikus vígjátékok királynője
Jennifer Lopez a romantikus vígjátékok királynője
Fotó: Gettyimages.com

A történet szerint a Lopez által alakított szupersztár énekes, Kat Valdez éppen nagy nyilvánosság előtt tartott esküvőjére készül, amikor a ceremónia előtt pár perccel kiderül, hogy párja, Bastian (őt játssza Maluma) megcsalta. Kat egy hirtelen ötlettől vezérelve hozzámegy a számára teljesen idegen Charlie-hoz, akit a közönség soraiban pillant meg, és akit Owen Wilson alakít.

Mesélj nekünk egy kicsit a karakteredről!

Kat Valdez világsztár, egy erős és magabiztos üzletasszony, de másfelől ő is csak egy magányos lány, aki szeretetre és otthonra vágyik. Elege van abból, hogy folyton utazgat a világban, szeretné már megtalálni a helyét, megállapodni valahol. Nagyon sok mindent meg tudtam érteni magánemberként is Kat életéből és érzéseiből, és valóban nem volt olyan kényelmes ez a szerep, mintha a saját személyiségemtől teljesen eltérő karaktert kellene játszanom. Úgy éreztem, a saját lelkivilágomat is fel kellett fednem, a saját élettapasztalatommal is dolgoznom kellett. Erre még korábban soha nem volt szükség.

Hogyan változik Kat élete a film során?

A film kezdetén Kat épp az esküvőjére készül, és van egy elképzelése arról, milyen lesz az élete: egy nagy koncertet tart a vőlegényével, akihez aztán hozzámegy, és van egy általa feltételezett irány, ami felé halad majd a sorsa. Aztán egyetlen pillanat alatt minden megváltozik, minden tönkremegy. Persze Kat magát hibáztatja, amiért nem vette észre korábban a párja hűtlenségének jeleit, de aztán hoz egy nagyon spontán döntést, és hozzámegy egy idegen férfihoz, akit a közönség soraiból választ ki. Így találkozik Charlie-val, és az élete alapjaiban változik meg: ez történik akkor, amikor olyasvalakivel hoz össze a sors, aki olyannak lát, amilyen valóban vagy. Charlie nem érdeklődik a sztárok iránt, fogalma sincs, hogy mekkora híresség Kat, ő csak a kedves, vidám lányt látja benne, és az érdekli. Jó nézni, hogy két ennyire eltérő háttérből érkező ember hogyan kerül közel egymáshoz, és esik végül szerelembe – ráadásul mindez abszolút hihetően történik.

Jennifer Lopez és Owen Wilson a Vegyél el forgatásán
Fotó: Gettyimages.com

Kívülről nézve úgy tűnik, nagyon erős kémia volt köztetek Owen Wilsonnal a vásznon. Mit gondolsz erről?

Owen csodálatos, és az általa alakított Charlie is. Barátként áll Kat mellett, és segít neki realizálni, hogy először is saját magát kell szeretnie ahhoz, hogy egy kielégítő párkapcsolatban tudjon élni. Talán végig ez volt Kat problémája korábban. Aztán az is nagyon jót tett, hogy Owen és én magánemberként nagyon különbözőek vagyunk, ami a szerepeink megformálásában is sokat segített. Jó volt összeülni, és beszélgetni arról, hogy én mit gondolok Katről, és ő mit gondol Charlie-ról, és hogy mennyi mindenben eltér a véleményünk: de hát éppen erről a különbözőségekről szól a film is. Ugyanakkor abban mind ketten egyetértettünk, hogy végső soron minden ember a boldogságot, a szerelmet keresi. Ez pedig Charlie-ra és Katre is igaz, ez az, ami összeköti őket, és Owennel is erre koncentráltunk, így jöhetett létre a két karakter között ez a szuper kémia.

Mesélnél a csalfa vőlegényről, Bastianról is?

A film elején teljesen logikusnak tűnik Kat számára, hogy Bastiannal kell lennie, mert ez számára a megszokott. És a film felénél, amikor Bastian ismét képbe kerül, miután Kat Charlie-val volt egy ideig, a férfi nézi a fellépésüket a Madison Square Gardenben, és arra gondol: „ez a valódi Kat, ez az, ahová tartozik. Ő nem az a lány, akivel együtt lógtam pár hete. Neki Bastiannal, ebben a világban van a helye.” De kiderül, hogy mégsem ez az, ami igazán számít: hogy ki vagy a professzionális életedben, hanem az, hogy ki is vagy valójában, milyen a személyiséged, és az, hogy a párod boldoggá tesz-e, biztonságban érzed-e magad vele.

Milyen volt Malumával dolgozni?

Nagyon szórakoztató! Ez volt az első filmszerepe, és mégis olyan természetesen játszott. Emlékszem, az első jelenet felvétele után odamentem a rendezőhöz, és neki is mondtam, hogy milyen természetesen alakítja Maluma a szerepet. Nem úgy, mint aki évekig tanulta, hogyan kell játszani, hanem mint egy ösztönös tehetség. Néha az amatőrökkel nincs szerencséje a rendezőknek, de Malumával nem ez volt a helyzet, pedig alapvetően azért választottuk a szerepre, mert olyasvalakire volt szükség, aki tudja, mit jelent szupersztárnak lenni, aki otthonosan mozog a színpadon, és akiről elhiszed, hogy híres zenész, akiért odavannak a lányok. Persze ő ezt utálta, és folyton mondta, hogy nem olyan, mint Bastian, mi pedig nevetve mondtuk, hogy tudjuk, tudjuk!

Milyen érzés volt a Madison Square Gardenben felvenni egy koncertet?

Nagyon jó volt, és nagyon szerencsés, hogy így alakult! Mindenképpen egy nagy arénában szerettük volna felvenni a koncertet, amit akkor ad Kat és Bastian, amikor a film közepén újra összejönnek. Teljesen véletlenül Malumának éppen a forgatás ideje alatt volt itt egy koncertje, és elhatároztuk, hogy akár az egész jelenetet felvehetjük a Madisonban. Úgyhogy végül valódi közönség előtt, Maluma koncertje közepén egyszer csak megjelentem a színpadon és elénekeltük együtt a Marry me-t (a film címadó dalát – a szerk.). Nagy élmény volt!

A cikk eredetileg a GLAMOUR magazin 2022-es áprilisi lapszámában jelent meg.

Szöveg: Jenny Davis/The Interview People

Fordította: Kerekes Anna

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara érzéki fotóiért rajong az internet

Palvin Barbara érzéki fotóiért rajong az internet

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)