JK Rowling újabb sokkoló titkot árult el a varázsvilágról

2017.január.19.

Még a legnagyobb Harry Potter rajongók számára is Dumbledore személye igazi rejtély. Lehet, hogy ő az egyik legszeretettebb karaktere a varázsvilágnak, mégis sokan megkérdőjelezik a tetteit, főleg miután igencsak sok titokra fény derül a múltjából a Halál ereklyéiben.

Dumbledore szerelme, Harry Potter
Fotó: WB

Amikor JK Rowling elárulta, hogy Dumbledore valójában meleg, a rajongók nem is ezen, hanem inkább azon csodálkoztak a leginkább, hogy hogy nem jöttek erre rá eddig. Most, közel egy évtizeddel később, hogy megjelent a sorozat utolsó kötete és Rowling elárulta a roxforti igazgató nagy titkát, azt is megtudtuk, hogy ki volt Dumbledore első nagy szerelme.

„Mindig is úgy gondoltam Dumbledore-ra, mint aki meleg… Dumbledore beleszeretett Grindelwaldba, és amikor kiderült, hogy Grindelwald milyen is valójában, akkor ez még borzasztóbb volt számára. De ha valakibe beleszeretünk, akkor az egészen vakká tesz bennünket, ugye? De megismert valakit, aki annyira zseniális volt, mint ő, és Bellatrix-hoz hasonlóan ő is nagyon vonzódott ehhez a zseniális emberhez, és borzasztóan, rettenetesen csalódott benne. Igen, így láttam mindig Dumbledore-t” – JK Rowling

A sorozat újabb rajongói számára már a kezdetektől fogva egészen ismerős Grindelwald neve, hiszen a Legendás lények és megfigyelésük filmben is igen fontos szerepe van. Azzal pedig, hogy Dumbledore a következő filmekben fel fog bukkanni, remélhetőleg még többet megtudunk kettejük rejtélyes kapcsolatáról.

De persze, mindez a komoly Harry Potter-rajongók számára nem újdonság, de a következő Legendás lények filmek nekik is tartogatnak még meglepetéseket, főleg Dumbledore izgalmas életéből, hiszen még inkább a történet középpontjába fog kerülni.

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt