JK Rowling három új Harry Potter könyvet jelentett be!

2016.augusztus.17.

Szinte hihetetlen, de JK Rowling tovább folytatja a Harry Potter-sorozatot. No, nem úgy, hogy újabb könyvet ír, hanem tovább terjeszti a varázslóvilág történetét.

JK Rowling új Harry Potter könyvek
Fotó: rex/puzzlepix

A Harry Potter könyvek írónője három új ebookkal érkezik szeptemberben, amelyek a Pottermore oldalon eddig megjelent írások gyűjteménye lesz, plusz eddig sosem publikált extra tartalommal. A Stories from Hogwarts, azaz a Roxforti történetek-széria első könyvében a varázslóvilág sötét oldalát ismerhetjük meg jobban. JK Rowling bevezet Umbridge professzor háttértörténetébe és kegyetlenségének eredőjébe, újabb információkat tudhatunk meg a Mágiaügyi Minisztériumról és a varázslók börtönéről, az Azkabanról, valamint plusz információkat Lumpsluck professzorról és az íjfú Voldemort-ról, Tom Denemről.

Olvastad? Megjelent a legújabb Harry Potter könyv

A sorozat második része a könyvek hőseit mutatja be, megismerhetjük Minerva McGalagony és Remus Lupin professzorok történetét. A harmadik könyv pedig bevezet Roxfort rejtelmeibe, megismerheted az iskola területét még jobban, illetve állandó lakóit, továbbá a különböző órákról fed fel érdekességeket Rowling, valamint a kastélyról is megtudhatsz izgalmas titkokat.

JK Rowling új Harry Potter könyvek
Fotó: pottermore

Rowling már korábban is írt extra történeteket a Harry Potter könyvekhez, a Legendás lények és megfigyelésükből ugye háromrészes film készül Eddie Redmayne főszereplésével, a londoni West Enden pedig megtekinthető a Harry Potter and the Cursed Child színdarab, ami a könyvek befejező története.

Tudtad? A Legendás lények és megfigyelésük film trilógia lesz

Az ebookokra már előjegyezhetsz az Amazon oldalán, mindössze 1,99 fontért.

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói