Bomba hír! Lesz új Harry Potter könyv!

2016.február.10.

A Harry Potter-széria legújabb, nyolcadik története rendhagyó módon színdarabként érkezik – mint ezt már jól tudjuk.

A borító még nem végleges
A borító még nem végleges

A Harry Potter and the Cursed Child című darab júliusban debütál Londonban a West Enden, de a színdarab nyílt főpróbái már májustól látogathatók. Arra sajnos semmi esély, hogy az utolsó pillanatban jegyet válts majd valamelyik előadásra, ha akkor éppen az angol fővárosban járnál, ugyanis minden színházjegy hónapokkal ezelőtt elkelt már, de nemcsak a nyári előadásokra, hanem a próbákra egyaránt.

Most azonban egy fantasztikus hírrel szolgálunk, amitől garantáltan minden Harry Potter-rajongó felvisít majd örömében: a júliusi hivatalos bemutatót követően megvásárolható lesz kötött és e-book formátumban a 8. hivatalos történet szövegkönyve, melyet J. K. Rowling írt Jack Thorne és John Tiffany-val közösen!

A könyvet a Scholastic adja majd ki a Pottermore oldal együttműködésével, és július 31-től (Harry Potter és Jo szülinapja!) rendelhető majd 10 fontért, vagy 15 dollárért. Ez már csak amiatt is csodás hír, hiszen a színdarabra csak limitált számban árultak jegyeket, és ez természetesen hatalmas felháborodást váltott ki J. K. Rowling rajongói körében szerte a világban.

"A szövegkönyv megjelenésével 2016 az egyik legizgalmasabb évünk lesz. További innovatív terveink vannak az évre, amelyek a Varázslóvilág közönségét garantáltan boldoggá fogják tenni, és bízunk benne, hogy új rajongókat is vonzunk velük" – nyilatkozta Susan L. Jurevics, a Pottermore vezérigazgatója.

A jó hírek azonban ezzel nem érnek véget, 2017-ben Rowling Legendás lények és megfigyelésük című könyvét ismét kiadják új extra tartalommal. Ez valószínűleg nem Newt Scamander története lesz, viszont az izgalmunk már így is a tetőfokára hágott! Sőt, A kviddics évszázadai, valamint a Bogar bárd meséi is új formában megjelennek majd.

Végül, jövőre a Harry Potter és a bölcsek köve első megjelenésének 20. évfordulóját egy különleges kiadással is megünneplik. Az új könyv négy különböző verzióban jelenik meg, így minden Roxfort háznak jut egy – ez pedig a Hugrabug hajnalán igazán jó hír!

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói