Jövőre érkezik az új Harry Potter történet!

2015.október.24.

Annyira izgatottak vagyunk, hogy le sem tudjuk írni rendesen: a Harry Potter-széria folytatódik!!!

Igen, igen, jól olvastad, J. K. Rowling maga erősítette meg, hogy a Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyerek) című színdarab a 8. Harry Potter. Korábban az a hír járta, hogy a történet az eddigi könyvek egyik mellékszereplőjéről fog szólni, vagy esetleg a Harry születése előtti időkbe repít vissza, most azonban végre kiderült az igazság.

A sztori ott folytatódik, ahol 2007-ben, az utolsó könyv megjelenésekor befejeződött. Miután Harry, Ron, Hermione, illetve a Roxfort hősies diákjai, tanárai és a Főnix rendje legyőzték egyszer s mindenkorra Voldermort nagyurat, a könyv befejező fejezetében kaptunk egy kis betekintést a három jó barát jövőjébe: immár mindannyian dolgozó emberek és iskoláskorú gyerekek szülei. Albus, Harry és Ginny legkisebb fia nehezen viseli a család hírnevét és az ezzel járó terhet. Bár apja a múltban hagyta a történteket, a sötétség minduntalan visszakúszik a jelenébe, és ezzel kell majd megküzdeniük a színdarabban, mely természetesen J. K. Rowling közreműködésével íródott.

A darabot jövő nyáron mutatják be Londonban, és reméljük, mielőbb lesz itthon is feldolgozása. Aki viszont nem bírja ki addig, az október 30-án foglalhat is már jegyet valamelyik angol előadásra a brit fővárosba. Ezért igazán megéri kiutazni egy hosszúhétvégére bármelyik Harry Potter-fanatikusnak, nem igaz?

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell