Justin Bieber hasonmását keresik

2022.február.15.

A 2023 márciusi budapesti koncertjének szervezői felhívást tettek közzé: keresik Justin Bieber magyar hasonmását. Az énekeshez külsőleg leginkább hasonlító szerencsés alteregó páros belépőt nyerhet a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő Justice World Tour koncertre.

Justin Bieber még Elvis Presley rekordját is megdöntötte, és nemsokára Budapesten koncertezik
Justin Bieber még Elvis Presley rekordját is megdöntötte, és nemsokára Budapesten koncertezik
Fotó: Getty Images

A Green Stage Production iroda Facebook-oldalán közzétett felhívása szerint 2022. február 7-től március 10-ig várják a Bieberhez leginkább hasonlító rajongók fotóit. A slágerlisták éléről jól ismert sztár szerencsés alteregója két belépőt nyer, és egy plusz meglepetés ajándékkal is készülnek számára a szervezők.

Justin Bieber tavaly novemberben jelentette be a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép. 2022 május-2023 március között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint húsz országba utazik, és több mint kilencven fesztiválon lép fel.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk" – mondta akkor Bieber, akinek turnéja a Justice World Tour legújabb sikeralbuma, a Justice után kapta a nevét. A 2021 márciusában megjelent album a legtöbbet streamelt albumként debütált száztizenhét országban. Az album dalai új magasságokba emelték az amúgy népszerű és körberajongott szupersztárt.

Bieber pályafutása egészen fiatalon, tizenhárom éves korában kezdődött, példátlan karrierje során hat stúdióalbumot adott ki, és harminckét Guinness World Records, huszonegy Billboard Music Awards, két BRIT Awards, tizennyolc American Music Awards és huszonegy MTV Europe Music Awards, díjat kapott. Összesen több mint nyolcvanmillió albumot adott el. Megdöntötte Elvis Presley rekordját is, mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek nyolc albuma a Billboard kétszázas listájának első helyére került. Augusztusban több mint nyolvcanhárom millióval megdöntötte a Spotify havi hallgatóinak minden idők rekordját.

Mihamarabb vedd meg a jegyed a minden bizonnyal felejthetetlen koncertre!

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő