Ő a szlovák Billie Eilish, megjelent a debütáló lemeze és meg kell hallgatnod - Ismerd meg Karin Ann-t

2021.május.26.

A szlovák popsztár Karin Ann, számos sikeres single után, most a debütáló lemezével jelentkezik, amelynek címe Lonely Together. Az album producere Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack, Halsey) volt, központi témái a mentális egészség, és a nemi esélyegyenlőség. A lemezen megtalálható minden, amely a modern popzenére jellemző: szerethető, de sötét szövegek, trapes löktetések, fülbemászó dallamok. Ha Billie Eilish rajongója vagy, akkor ez a szlovákiai fiatal tehetség azonnal a kedvenceid közé kerül majd.

Karin Ann
Karin Ann

Karin Ann még nagyon fiatal, de őszinte és különleges popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt egy évben. Klipjeit több mint 2 milliónak nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, az MTV, a Wonderland vagy a 1883 magazin. Ami talán a legszerethetőbb Karinban, az a rendkívüli őszinteség, ahogy képes az élet keményebb témáit ilyen fiatalon megfogni és zenéje által átadni.

Karin Ann - Lonely Together EP-borító
Karin Ann - Lonely Together EP-borító
Fotó: Ondřej Pýcha

„Én nem arról beszélek, hogy hogyan tegyük a világot még csillogóbb hellyé, vagy hogyan meneküljünk el a hétköznapokból. Én a valóságról beszélek, úgy, ahogy átélem, és ezekkel az érzésekkel nem vagyok egyedül. Azt gondolom, hogy az embereknek erre van mostanság szükségük nem pedig a könnyed, de semmitmondó dalokra, még akkor is, ha a legtöbben félnek beszélni a valódi érzéseikről” – kezdte Karin Ann, aki a dalszerzésben találta meg saját komfortérzetét.

A fiatal énekesnő 4 éve, csupán 15 évesen kezdte el írni a lemezét. „Az emberek az eddigi dalaim által talán ismerhetnek egy-egy szeletet belőlem, viszont ez a lemez egy összefüggő történetet mesél el, ami az enyém. A dalok mind kapcsolódnak egymáshoz, és több olyan téma is van köztük, amikről sosem gondoltam volna, hogy nyilvánosan fogok beszélni. Remélem, hogy szeretni fogják a hallgatók az egész albumot és a dalokon keresztül átélhetik a történetet, amit én. Szeretnék közösséget építeni, minél több embert érek el a zenémmel, annál többnek tudok segíteni és hitet adni, hogy nincs egyedül a problémáival” – folytatta Karin Ann.

Hallgasd meg a lemezt nálunk először, hidd el, azonnal beleszeretsz ebbe a fiatal tehetségbe, főleg ha rajongója vagy Billie Eilish-nak vagy Halsey-nak:

Ez is érdekelhet

Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja

Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet