Lehet, hogy Samantha Jones meglátogatja Emilyt Párizsban?

Lehet, hogy egy ikonikus cameónak lehetünk majd tanúi az Emily Párizsban következő évadában? Íme minden, amit eddig tudunk!

Lehet, hogy Kim Cattrall meglátogatja Emilyt Párizsban?
Lehet, hogy Kim Cattrall meglátogatja Emilyt Párizsban?
Fotó: Gettyimages.com

Az a hír járja, hogy Kim Cattrall, vagyis a Szex és New York Samanthája vendégszereplője lesz Emily Cooper párizsi kalandjainak – ennél zseniálisabb párosítást pedig el sem tudnánk képzelni!

Darren Star, a Szex és New York és az Emily Párizsban kreátora egy ideje már hangoztatja, hogy szeretné, ha Kim is részt venne legújabb sorozatában, amely jelenleg a Netflix legnépszerűbb romantikus komédiái közt van számon tartva. Habár teljesen passzolna az És egyszer csak... cselekményéhez, hogy a Londonban élő Samantha Párizsba tévedjen, Darren Star rendre elhessegeti a crossover teóriákat: „nem vagyok rajongója a crossovereknek... ez két különböző univerzum”.

Persze azt se felejtsük el, hogy Kim Cattrall korábban kifejtette, hogy már nem szeretné Samanthát játszani – pontosan ezért írták ki a spinoff sorozatból – tehát nagyon valószínű, hogy a színésznő egy teljesen új szerepben tűnik majd fel az Emily Párizsban történetében. Ráadásul arra is van egy feltevésünk, hogy milyen szerepben...

William Abadie, aki Antoine-t alakítja az Emily Párizsban, nemrég egy a cannes-i vörös szőnyegen adott interjújában azt nyilatkozta, hogy igazán örülne, ha egy szerető-karakter csatlakozna a stábhoz – „Azt hiszem szükségem van egy szeretőre, nem igaz? Kérem, Mr. Star, szükségem van egy szeretőre, aki lehetőleg szőke, lehetőleg brit és lehetőleg briliáns” – viccelődött. Meg kell hagyni, hogy a Maison Lavaux parfümcég tulajdonosának és a Savoir kliensének karakterétől ez egyáltalán nem lenne meglepő fordulat.

Most, hogy elkezdődött az Emily Párizsban negyedik évadának forgatása a francia fővárosban, tűkön ülve várjuk, hogy mikor derülnek ki újabb részletek a sorozat folytatásáról!

Te is Emily Párizsban rajongó vagy? Fantasztikus hírünk van számodra!

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói