Lábas Viki: „Férfias szakmában dolgozom” - a női energiákat ünnepli a Margaret Island

2022.augusztus.1.

Augusztus 6-án mindenképp a Budapest Parkban a helyed, hiszen az év legnagyszabásúbb Margaret Island koncertjét rendezik meg, ahol a zenekar legújabb dala is debütálni fog. Íme a részletes program, még nem késő jegyet venni!

Fotó: Hegyi Júlia Lily
Augusztus 6-án irány a Flower Power minifesztivál! | Fotó: Hegyi Júlia Lily

Az elfogadás, az összekapcsolódás és a békében együttélés jegyében született meg a Margaret Island Flower Power elnevezésű minifesztiváljának ötlete, amit augusztus 6-án tartanak meg a Budapest Parkban. A csapat három előadó – Solére, a Pandóra Projekt és Brenka – közreműködésével a sokszínűséget, illetve az olyan feminin energiákat ünnepli, mint a kreativitás, a lágyság, az összefogás, az odafigyelés vagy az empátia.

A Margaret Island azon túl, hogy az esemény középpontjába a női energiák ünneplését helyezte, sosem hallott feldolgozásokkal, egyedi vizuállal és új merch holmikkal is készül a közönségnek. A helyszínen női civil szervezetekkel és alapítványokkal is találkozhatunk majd.

Női energiákat ünneplő minifesztivállal tér vissza a Budapest Parkba a Margaret Island

Kapcsolódás a feminin energiákhoz

„Mindenkiben van női és férfi minőség. Én magam is férfias szakmában dolgozom. És bár egyik oldal sem jobb vagy rosszabb a másiknál, mégis azt látom, hogy a férfi energiák nyughatatlansága az, ami leginkább közrejátszhat a háborús- és válsághelyzetek kialakulásában – vallja a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki.

Ezért a zenekar úgy gondolja, talán még soha nem volt olyan fontos, hogy megmutassák, mekkora ereje van a hasonló elveket valló emberek összetartásának, mint most. „A Margaret Island egy olyan erős közösséggé formált minket, aminek a közönségünk is a szerves részét képezi. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy nem is valósíthatnánk meg jobbkor a Flower Power minifesztivált, amit valójában már évek óta terveztünk” – mondják.

A több mint másfél órás nagykoncert során a nagy Margaret Island klasszikusok mellett sosem hallott tematikus dalok is felcsendülnek, köztük Lábas Viki egyik fő inspirációjának, Janis Joplinnak egyik száma is. Emellett szeretnék, ha teret adhatnának azoknak a tehetséges feltörekvő női előadóknak, akik az utóbbi években jelentek meg a popszakmában, ezért invitáltak meg három vendégelőadót is a színpadra maguk mellé.

A Margaret Island zenekar mellett három előadó, Solére, a Pandóra Projekt és Brenka is csatlakozott a különleges eseményhez
Fotó: Földi Ádám

A résztvevőktől pedig azt kérik, ha tehetik, érkezzenek korán, hiszen eseménydús délutánra számíthatnak. Öltözzetek úgy, mintha fesztiválra készülnétek, tűzzetek virágot a hajatokba! Ünnepeljétek velünk a sokszínűséget! A lényeg, hogy merjetek önmagatok lenni és szabaduljatok fel” – üzeni a Margaret Island mindenkinek. Sőt, a legelső érkezőknek meglepetés ajándékkal kedveskednek.

A zenei programok mellett augusztus 6-án több, női egészséggel, női jogokkal és érdekképviselettel foglalkozó civil szervezet és alapítvány is beköltözik a Budapest Parkba, akik színes programokkal, játékokkal és izgalmas beszélgetésekkel várják a közönséget a civil faluban. A meghívottak listáján olyan szervezetek találhatóak, mint a Mályvavirág Alapítvány, a Női Egészségért Alapítvány és a NANE: Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület. A résztvevők a helyszínen adományokkal is segíthetik a szervezetek munkáját, akik jelképes ajándékokkal köszönik meg a támogatásokat. Az esemény sokszínűségét és üzenetét tehát kiválóan tükrözi a szerteágazó program és a sokrétű zenei felhozatal.

Így néz ki a Flower Power minifesztivál menetrendje:

  • 18:00 Kapunyitás
  • 18:00 Brenka
  • 18:35 Pandóra Projekt
  • 19:20 Solére
  • 20:10 Margaret Island
  • 18:00-20:10 között interaktív installációk, játékok és beszélgetések várják a közönséget a Dzsungel színpadnál

Olvass még többet az esemény Facebook-oldalán és vedd meg a jegyedet még ma!

Figyeld ma este a @glamourhungary Instagram-oldalát, ahol este 8-tól élőben beszélgetünk Vikivel!

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját