Lili Reinhart új Netflix-filmjét minden nőnek látnia kell

Mi lett volna ha? Egy olyan kérdés, amin az élet egy pontján mindannyian rágódtunk már. Lili Reinhart főszereplésével debütál hamarosan a Look Both Ways a Netflix műsorán, ami a hősnő életének két, gyökeresen eltérő változatát fedezi fel.

A Look Both Ways Lili Reinhart szólókarrierjének első állomása | Fotó: Theo Wargo/ Getty Images
A Look Both Ways Lili Reinhart szólókarrierjének első állomása | Fotó: Theo Wargo/ Getty Images
Fotó: Gettyimages.com

Megérkezett a Look Both Ways (tükörfordításban Nézz mindkét irányba) című film előzetese, melynek főszerepét a Riverdale sorozatból már jól ismert Lili Reinhart alakítja. A Netflix legújabb romantikus dramedy alkotása egy olyan témát dolgoz fel, ami különösen értékes és időszerű tartalom lehet minden nő – és férfi – számára egyaránt.

A diplomázása előtti éjszakán Natalie (Lili Reinhart) élete két párhuzamos valóságra bomlik: az egyikben teherbe esik és a szülővárosában, Austinban marad, a másikban negatív a terhességi tesztje, és Los Angelesbe költözik, hogy művészként valósítsa meg álmai karrierjét. Mindkét út során az életét megváltoztató tapasztalatokat szerez és felfedezi önmagát. Natalie legjobb barátnőjének szerepében Aisha Dee-t láthatjuk, aki a The Bold Type (Merész csajok) című sorozat Kat Edisonjaként vált ismertté. Szüleit Luke Wilson és Andrea Savage alakítják, két szerelmének szerepében pedig David Corenswet és Danny Ramirez látható.

Aktuálisabb, mint gondolnád!

Természetesen nem ez az első alkalom a filmtörténet során, amikor a főhős életének két teljesen eltérő változata bontakozik ki a vásznon/képernyőn, feltárva azt az olykor rendkívüli véletlenszerűséget, ami alakítja a sorsunkat. A film azonban különösen aktuális témát vet fel, hiszen pontosan egy olyan időszakban érkezik, amikor – bár már több mint egy évszázada folyik a küzdelem a női egyenjogúságért – a világ számos pontján még mindig meg akarják mondani a nőknek, miként döntsenek a saját testükről.

A Look Both Ways-nek tehát nemcsak arra van meg az esélye, hogy a Riverdale lezárásának közeledtével beindítsa Lili Reinhart szólókarrierjét, de arra is, hogy felhívja a nézők figyelmét, hogy mindkét életút másként nehéz és másként nagyszerű, és hogy magunknak kell döntenünk arról, mi a legfontosabb számunkra.

A Look Both Ways augusztusban érkezik a Netflix műsorára! Nézd meg nálunk az előzetest:

10+1 dolog, amit tuti nem tudtál a Riverdale sztárjáról, Lili Reinhart-ról

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról