Ma végre folytatódik a Westworld az HBO-n és az HBO Go-n!

2018.április.23.

2016 szenzációja volt az HBO saját gyártású Westworld című sorozata, ami a mesterséges értelem hajnalán játszódik, és a bűnbeesés evolúcióját mutajta be olyan világban, ahol az ember minden vágyát kiélheti.

Westworld HBO
Fotó: HBO

Két évig kellett várni, hogy folytatódjon a sötét odisszea, ami ma végre valahára a második évad első epizódjával visszatér az HBO csatornára és az HBO Go-ra. A történetbe ott kapcsolódunk be, ahol az abbamaradt, az androidok fellázadnak, és Dolores (Evan Rachel Wood) vezetésével átveszik a hatalmat az élménypark felett.

Nézd meg a sorozat beharangozóját:

Az új évadban állandó szereplőként visszatér Evan Rachel Wood, akivel a GLAMOUR következő számában exkluzív interjút is olvashatsz. A színésznő neve szinte egybeforrt a #MeToo kampánnyal, és a sors érdes összjátéka, hogy a Westworldben szintén egy rendszer ellen lázadó hőst játszik.

A májusban megjelenő lapszám interjújából most egy rövid részletet olvashatsz itt:

Némi párhuzamot érzek Dolores és a te személyiséged között. Társaitokkal együtt mindketten szembefordultatok egy megdönthetetlennek látszó hatalommal. Mindketten zászlóvivői vagytok egy felkelésnek. Míg Dolores az HBO sorozatában csatázik, te a #Metoo mozgalom egyik élharcosa vagy. Beszélnél a saját küzdelmedről egy kicsit? Hogy érzed, már van remény neked és a hasonló helyzetben lévő nőknek?
Abszolút. Amikor kirobbant a botrány, utána azonnal éreztük a hatását mindenhol - a forgatásokon, a díszletek közt, de még az utcán is. Szerintem egyszer csak elege lett a nőknek, mindenki egyszerre jött elő a történetével… Nem hiszem, hogy bárki hitt abban az elején, hogy ilyen masszívan, egyik pillanatról a másikra megváltozhatnak a dolgok. Szó szerint: a világ egyik napról a másikra kifordult a sarkából. Egy pillanatig azt se tudtuk, hogy mi fog történni, mert nekimentünk egy rendszernek, ledöntöttük - senki nem tudta, milyen a következményekkel fog járni és mi jön ezután. Az emberek zavartan néztek egymásra és elemezni kezdték a helyzetet, hogy akkor ez most mi, most mit kell csinálnunk…? De azt gondolom, hogy valódi és fontos változások történtek, ami nagy reménnyel tölt el. Sokkal jobban érzem magam, mert egy komoly közösség támogatása van mögöttünk, különösen azoké a nőké, akik eddig az árnyékban maradtak és akiknek a jelenlétét nem is lehetett érezni.

Mi a hírekből értesültünk először a Weinstein-ügyről, ami hatalmasat robbant a nemzetközi médiában is. Voltak előjelei a botránynak Hollywoodban? Te érzékeltél valamit?
Amire én emlékszem, hogy nem sokkal az ügy kirobbanása előtt elmentem pár fogadásra és érzékelhető volt, hogy valami van a levegőben, hogy valami nagyon nincs rendben Hollywoodban és sorsfordító változások előtt állunk. Tudod, a nők az ilyen eseményeken általában méricskélik a másikat, tartanak egy lépés távolságot egymástól. Tudod, mire gondolok, ugye…?! (nevet) Szóval ezeken a partikon valami egészen más történt. Beléptem és láttam, ahogy a nők csapatokba verődve komoly beszélgetésben vannak elmerülve. Azt gondoltam, hogy ‘Ajaj! Ez semmi jót nem jelent! Valamit szervezkednek. Beszélgetnek…! Érted?! Be-szél-get-nek!' (nevet)

A folytatást a május 15-én megjelenő júniusi GLAMOUR magazinban olvashatod el.

A 10 részes második évad április 23-án, az amerikai premierrel egyidőben magyar felirattal indul az HBO GO-n és az HBO-n. A szinkronos premier május 6-án, vasárnap 22:15-kor lesz az HBO-n. A sorozat első évada már elérhető az HBO GO-n.

Ez is érdekelhet

Hogy csinálja? Jennifer Lopez egy teljesen átlagos szettben is istennő

Hogy csinálja? Jennifer Lopez egy teljesen átlagos szettben is istennő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe