Meghan Markle barátai hadjáratot indítottak a palota ellen: megható, ahogy a hercegnét védik

2021.március.6.

Március 7-én érkezik Oprah Winfrey interjúja a hercegi párral. Meghan Markle és Harry herceg soha korábban nem adtak ilyen őszinte interjút arról, miért menekültek el a királyi család árnyékából és hogyan élték meg azt az időszakot, amikor mindenki ellenük fordult. A rajongók már hetek óta tűkön ülnek, azonban nem mindenki értékeli az őszinteségüket.

meg0306
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

A rövid előzetesekből már kiderült, hogy Harry herceg elárulja, attól félt, a brit sajtó miatt Meghan is Diana sorsára jut. Meghan pedig úgy fogalmazott, hogy nem érti, hogyan várhatják el tőlük, hogy csendben maradjanak, amikor a ˝cég˝ hamis információkat terjeszt róluk - majd hozzátette, nincs mit veszíteniük, hiszen idáig már rengeteget veszítettek.

A ˝cég˝ egyértelműen a királyi családra utal, hiszen Fülöp herceg korábban többször is gúnyolódott ezzel a megnevezéssel. A király beszéde című filmben pedig VI. György mondja ki, Mi nem egy család vagyunk, hanem egy cég.

Tehát néhány rövid előzetesből kiderült, hogy a királynő biztosan nem lesz boldog ettől az interjútól. Aztán jött az első támadás a - még meg nem jelent - beszélgetés miatt. Fülöp herceg kórházba került néhány héttel ezelőtt, sokan pedig szívtelennek nevezték Meghant, amiért úgy robbantja a bombát, hogy közben a királyi család központi alakja az életéért küzd. Erre csak annyit tudunk mondani, hogy ezt az interjút hónapokkal ezelőtt vették fel, aki egy kicsit is belelát a média világába, az biztosan kitalálta ezt elég gyorsan. Szóval ezzel nem tudták besározni Meghant, hiába árasztották el a címlapokat olyan szalagcímekkel, hogy Fülöp herceg állapota tovább romlott, amikor meglátta az interjú előzetesét.

Mi így képzeljük, mi történt ezután a palotában!

De gyorsan jött a csavar és szerdán a Buckingham-palota közleményt adott ki, amiben kifejtették, hogy több alkalmazott is zaklatással vádolja Meghan Markle, ezért kivizsgálást indítanak az ügyben, mivel a zaklatás semmilyen formáját nem tolerálják. A zaklatási vádak magukban foglalják, hogy Meghan félelemben tartotta a palota személyzetét és két asszisztensét is elüldözte.

A vádak nyilvánosságra kerülését követően Meghan kollégái, ismerősei, barátai szinte elárasztották a közösségi médiát és egyöntetűen állították, Meghan az utolsó ember, akiről el tudnák képzelni, hogy bárkinek az életét szándékosan megkeserítette.

Az első, aki megosztotta véleményét, Lindsay Roth volt, aki 22 éve Meghan legjobb barátnője. Lindsay ott volt Meghan mellett élete minden szakaszában, Angliában is többször meglátogatta.

GettyImages-1160052296
Meghan és Lindsay
Fotó: Gettyimages.com

„Meghan mindig a kedvesség és a jóakarat megtestesítője volt. 22 év közeli barátság után tudom biztosan állítani, hogy ez az igazság. Láttam, hogyan bánik a családtagjaival, barátaival, kollégáival. Ha ő vezet és az anyósülésen ülsz, egy élesebb kanyarban a kezét mindig finoman eléd teszi, hogy biztonságban tudjon.

Ha van egy célod az életben, ő mindent meg fog tenni, hogy segítsen elérni és egyszeriben azon kapod, hogy annyira akarja, hogy sikeres legyél, hogy már osztozik a szenvedélyeden. Ha egyszer leszel olyan szerencsés, és találkozol vele, egy önzetlen, nagylelkű, barátságos embert fogsz látni, akiért én nagyon hálás vagyok.

Meghan vicces. Olyannyira, hogy sírva nevetsz vele. Okos. Ő sokkal több, mint egy címlapsztori. Ez a nő volt, amikor együtt jártunk a Northwestern University-re, ez a nő volt, amikor Los Angelesbe költözött és minden nap meghallgatásokra járt. Ez a nő volt, amikor Torontóban élt és megkapta Rachel Zane szerepét a Briliáns elmékben. Ez a nő volt mielőtt elkezdett randizni Harry-vel és ez a nő volt azután is, hogy kiderült, egy herceggel randizik. Ez a nő volt, mikor Sussex hercegnéje lett. És minden kétséget kizáróan mondom, ugyanez a nő most is.”

Lindsay elindította a lavinát és néhány óra alatt Meghan barátai, kollégái elárasztották a közösségi oldalakat, mondhatni hadjáratot indítottak a palota ellen és nem hagyják, hogy Meghan-t ismét besározzák.

Patrick J. Adams, aki a Briliáns elmékben évekig volt Meghan kollégája, így fogalmazott!

„Meghan és én egy egész évtized nagy részét töltöttük együtt, amikor a Briliáns elméket forgattuk. Az első naptól kezdve lelkes volt, kedves, együttműködő, odaadó, örömteli és egy olyan tagja a csapatnak, aki mindig mindenkit támogatott. A hírnév, presztízs, hatalom ellenére is végig ez az ember maradt. Mindig erős nő volt, mély erkölcsökkel és heves munkamorállal.

Soha nem félt felemelni a hangját, nem félt attól, hogy hallassa magát, mindig megvédte saját magát és azokat, akik közel álltak hozzá.

Ahogy az egész világ, úgy én is csodálkozva figyeltem, mi történik körülötte az elmúlt években. Szerelmes lett, új országba költözött, az egész világ megismerte a nevét, majd belevágott a legnagyobb feladatba, hogy beilleszkedjen egy olyan családi dinamikába, ami jó esetben bonyolultnak tűnik, rosszabb esetben pedig archaikus és mérgező. Fájt látni azt a végtelen rasszista, rágalmazó, clickbait cikket, amit a média kreált róla, de tudom, hogy Meghan sokkal erősebb, mint hinnék és nagyon fogják még bánni, hogy alábecsülték őt. Majd megszületett Archie. Ha a világ egy szebb hely lenne, itt befejeződött volna a bántalmazás és hagyták volna, hogy élvezzék a szülővé válás örömeit, végre egy családként. De nem élünk ilyen szép világban, így a vadászat folytatódott. Számomra ocsmány, hogy a királyi család súlyos vádakat terjeszt róla úgy, hogy jelenleg a szíve alatt hordja ugyanennek a családnak egy tagját. Annak ellenére is, hogy megteszik, hogy ez a nő már saját és családja megóvása érdekében, mentális egészségük védelmében elmenekült tőlük. Találjatok mást, akit bántalmazni és gyötörni lehet. Meghannal nem tehetitek ezt!”

Patrick még azt is hozzátette, hogy ez egy újabb példa arra, hogy a királyi család intézményként csődöt mondott. Egy szégyentelen intézmény, ami régóta elveszítette relevanciáját.

Aaron Korsh a Briliáns elmék producere szintén nem hagyta szó nélkül a történéseket, hiszen akárcsak Patrick, ő is 2011 óta dolgozott Meghannal.

„Ha Meghan egy olyan ember lenne, aki zaklat másokat, az már nagyon régen kiderült volna. Számtalan filmen és produkción dolgozott rengeteg emberrel és persze teljesen véletlenül akkor akarják ˝zaklatónak˝ beállítani, amikor nemsokára megjelenik Oprah interjúja. Az a kínos, hogy még részleteket sem tudnak mondani arról, mégis hogyan zaklatott volna másokat. Hajnalban e-mailt küldeni zaklatásnak minősül? Akkor én is zaklató vagyok. Meghan sosem viselkedett zaklatóként sem a tanulmányai során, sem a karrierje, munkája során. És éppen most akarják így megbélyegezni?

Hát, palota, legközelebb nagyobb sikert kívánok a lejáratáshoz.

Ugyanazt a lejáratási kampányt alkalmazzák, mint Diana esetében, de mit gondolnak, hogy majd megint bedőlnek az emberek? Isten ments! ”

Jessica Mulroney, aki szintén Meghan közeli barátja, csak röviden, de annál sokatmondóbban reagált!

Nem tudom volt-e valaha valaki, akinek ekkora nyomással kellett megküzdenie politikai oldalról és a média oldaláról egyaránt. De szembenézve mindezzel is csak a kedvesség, empátia és szeretet sugárzik belőle!

Természetesen minden zaklatási ügyet maximálisan ki kell vizsgálni és ha Meghan bármit tett, amivel bántalmazott másokat, azért vállalnia kell a következményeket. Az ilyen ügyekben azonban az a legnehezebb, hogy ha valakit zaklatnak, sokszor senki nem veszi komolyan. Hogy miért? Részben azért, mert sok a hamis vád, sokan visszaélnek azzal, hogy manapság elképesztően könnyű megvádolni és besározni bárkit. Azt pedig nagyon nehéz bizonyítani, ha valamit nem tettél meg.

Ez is érdekelhet

Huszonötmillió forinttal támogatja az autizmussal élő tehetségeket az AUTTALENT 2021 program

Huszonötmillió forinttal támogatja az autizmussal élő tehetségeket az AUTTALENT 2021 program

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke