Megjelent a Wellhello várva várt új lemeze - Hallgass bele itt!

2021.december.10.

Megjelent a Wellhello új lemeze, és el is hoztunk ezzel kapcsolatban mindent, amit tudnod kell róla, és persze magát az albumot is, hallgass bele!

Elkészült a Wellhello újdonsága, a 'SSSS!'. A "mély és bevállalos albumról" már hét dalt bemutatott a banda, amik egytől egyig megjárták a slágerlistákat és a rádiókat. Ezek mellé pedig még nyolc olyan szerzemény került a korongra, amikben Fluor és Diaz az elmúlt időszakot foglalja össze.

Szédülünk, összeesünk, összeálmodunk

- fogalmazta meg a Wellhello, hogy miről is szól az eddigi legőszintébb és legérzelmesebb anyaguk. "Ez már rég nem a 80-as évek stílusát hozó Wellhello, ez most egy nyugodtabb, lassabb lemez abból a fajtából, amin érdemes végighallgatni sorrendben a dalokat. Megvan a maga íve, magassága, mélysége és egy olyan atmoszférája, ami beránt, és miután lecsengett az utolsó dal, még egy picit ott marad veled, hogy az összeszédülésünk után kavarogjon a fejedben. Az elmúlt időszakban letisztázódtak dolgok, volt időnk egy komolyabb belső tripre indulni, ennek a végeredménye a 'SSSS!' Tét nélkül született, de a végletekig gondozott dalok itt-ott olyan gondolatokkal, amiket még magának is nehezen vall be az ember" - mesélte Fluor az alkotásról. "A lemez első címe 'Szorongás rádió' volt, ami sokat elárul arról, hogy mit mondtunk a csendnek, akár a sötétben, egyedül, papírvékony falak mögül kihallatszó szavakkal, akár többen, összetalálkozva egy szomorú séta alkalmával. Időközben persze készültek bulis, klubos dalok is, de úgy döntöttünk, azokat meghagyjuk a következő megjelenésekre, mert így tudtunk létrehozni egy koncepciózus albumot, ami egyfajta gondolati DNS, a vérünk a szövegszilánkokon."

Hallgassatok itt bele:

Ha pedig inkább YouTube-on szeretnéd végig hallgatni, akkor itt azt is megteheted:

Az ország egyik legkedveltebb zenekara a lemez megjelenését az Akvárium klubban ünnepli, december 11-én lesz az évzáró Wellhello koncert, ami után Juhász Laci és Fluor tartja az afterpartit, ami Tomi szülinapja óta rendszeres jelleget kezd ölteni.

A friss albumból fizikai példányokat a MOL-kutakon szerezhettek be, digitálisan pedig az összes online zeneáruházban elérhető a 'SSSS!'. A lemezhez tartozó merchandise termékek jövő héttől elérhetőek lesznek a popshop.hu-n!

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját