Mellékszereplők, akik ellopták a show-t és emlékezetesebbet alakítottak, mint a főszereplők!

2022.május.19.

A filmek és a sorozatok általában egy főszereplőre épülnek, de vannak esetek, amikor a sokszor kidolgozatlan mellékszereplő jobban elnyeri a nézők szeretetét, mint a főhős. Humorukkal és egyedi stílusukkal belopják magukat a közönség szívébe. Most néhány ilyen mellékszereplőt hoztunk nektek.

Mellékszereplők, akik ellopták a show-t és emlékezetesebbet alakítottak, mint a főszereplők!
Fotó: Profimedia

Outer Banks - JJ

Az Outer Banks egy Netflixes sorozat, ami néhány jó barátról szól, akik egy legendás kincs keresésére indulnak. A főszereplő John B, de a legjobb barátja JJ magába bolondította a nézőket humorával és menő stílusával, bátorságával. Nyilvánvalóan a karakter szerethetőségének köze van a megformálójához Ruby Pankowhoz, a kisugárzása képernyőn át is lehengerlő.

Ginny és Georgia – Max

A 10 részes sorozat Ginnyről és családjáról szól. Foglalkozik a tinédzserek és a felnőtt világ problémáival is. A főszereplő család új városba költözik, ahol Ginny hamar összebarátkozik Maxine-nel, aki egy nyíltan leszbikus lány. A sorozat humorfaktorának 90%-át Max adja, könnyű hozzá kötődni és egyszerű, de izgalmas szálat kap a történetben. Szabad szájú természetével hamar elvarázsolja a nézőt.

Feketeözvegy – Jelena

Scarlett Johanssont, mint a Fekete Özvegyet mindenki imádta a Marvel filmekben, viszont saját filmjében mégis alulmaradt. Fogadott testvére, Jelena karaktere érdekesebbnek bizonyult. Jobban lehetett azonosulni a történetben megjelenő drámájával. Valahogy szimpatikusabb az egész film alatt, mint Natasha. Mellesleg Florence Pugh remekül alakította a karaktert.

Teen Wolf – Stiles

Valaki a vámpírokért volt oda tinédzser korában, valaki pedig a vérfarkasokért, mégis egy tini vérfarkasokról szóló sorozatban egy egyszerű fiú szerezte meg magának a közönség kedvence díjat. Scott McCall az igaz alfa legjobb barátja Stiles Stilinski karaktere egy igazán szarkasztikus, okos és humoros srácot ábrázol. Habár ő nem rendelkezik természetfeletti erővel, igen sokszor meghalt volna a barátja a segítsége nélkül. Ráadásul nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy Dylan O’Brien első komoly munkája kötődik a karakterhez.

Így jártam anyátokkal – Barney

Az Így jártam anyátokkal sorozatot mindenki ismeri. Sokan szurkoltunk Tednek, hogy végre megtalálja az igazit. Mégis Barney karaktere sikerült a legjobban, rajta tudtunk a legtöbbet nevetni. Sokszor persze visszásan hatott Barney nőcsábász énje, de valamiért az évek alatt megszerettük benne ezt is és már nem is tudnánk nélküle elképzelni a sorozatot.

Szerző: Varga Dóra

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi sikerre számíthatsz - augusztus 15.

Napi horoszkóp: Anyagi sikerre számíthatsz - augusztus 15.

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját