Minden, amit A Bridgerton család 3. évadáról eddig tudunk

2022.április.2.

Máris végignézted A Bridgerton család 2. évadát, és alig várod, hogy folytatódjon? Figyelembe véve a gyönyörű díszleteket, a szexi cselekményeket és a megannyi izgalmas intrikát, teljesen érthető, ha te is képtelen vagy betelni a Netflix romantikus sikersorozatával. Szerencsére a következő évadról is egyre többet tudunk, beleértve azt is, hogy a forgatások még idén nyáron elkezdődnek, az új évadot pedig várhatóan 2023-ban láthatjuk majd.

Minden, amit A Bridgerton család 3. évadáról eddig tudunk
Fotó: netflix

Amikor az Eloise Bridgertont alakító Claudia Jessie-t arról kérdezték, mit szeretne látni a következő évadban, remek ötletei támadtak a saját karakterével kapcsolatosan. „Szeretném, ha Eloise politizálna. A 2. évadban új emberekkel találkozik, részt vesz különböző társadalmi eseményeken, új ötleteket és különböző gondolkodásmódokat fedez fel. Mindig olvas, és abban a gyönyörű, fiatalos, fogékony korban van, amikor képes belekezdeni a dolgokba. Nagyon szeretném, ha megtalálná a szenvedélyeit és a dolgait - hogy mi az, amiről a legjobban szeretne tanulni - és azt, hogy önmaga legyen. Objektívvé és talán politikai gondolkodóvá válhatna” - mondta Jessie. Majd hozzátette, hogy annak is örülne, ha a karakterének párja lenne, és nem azért, mert össze akarnának házasodni, hanem mert tényleg a társa lenne.

Ki lesz a főszereplő a 3. évadban?

Míg az első két évad a könyvsorozatot követte abban a tekintetben, hogy az első kötetekhez hasonlóan Daphne és Anthony történetére helyezték a hangsúlyt, addig a 3. évadban másként is alakulhatnak a dolgok. „Nem feltétlenül megyünk sorrendben, de a testvérek mindegyikének a története sorra fog kerülni” - mondta nemrég a producer Shonda Rimes az Entertainment Tonightnak. Az sem titok, hogy az írókkal már keményen dolgoznak a harmadik évad megírásán, az viszont csak később lesz biztos, hogy melyik testvér történetére helyezik a hangsúlyt.

Ha a sorozat követi a könyveket, a következő évad a Luke Thompson által alakított Benedictre fog összpontosítani. A sorozat alkotója, Chris Van Dusen elmondta, hogy Benedict és az összes testvér történetéért rajong, mind-mind különböző okból, és a sorozat fő vonzerejét is abban látja, hogy évadról évadra másra kerül a hangsúly. Azok, akik a könyveket is olvasták, és az első két évadot is látták, már megtapasztalhatták, hogy a kettő cselekménye nem mindig azonos, és ez várhatóan a jövőben is így lesz.

De ha azt már most tudni szeretnéd, hogy mi várhat Benedictre, amikor elérkezik az ő évada, akkor a könyv alapján annyit biztosra vehetünk, hogy ő lesz a sztárja egy Hamupipőkéről szóló színdarabnak, amely egy álarcosbálon kezdődik. Természetesen a szerelem sem kerüli el a titokzatos Sophie személyében, aki az ő történetük jelenős részében azon elmélkedik a regényben, vajon jó döntést hoz-e, ha Benedict szeretője lesz.

Ki távozik és ki csatlakozik a szereplőgárdához?

A legnagyobb különbség a sikersorozat első két évada között Regé-Jean Page kilépése volt. De az sem kizárt, hogy egy másik főszereplő is kiszáll a sorozatból, ezzel kapcsolatosan viszont hivatalosan még semmit nem jelentettek be. Simone Ashley, aki Kate Sharmat játssza, biztosan nem fog eltűnni - a színésznő már megerősítette a Glamour-nak, hogy Anthonyval mindketten vissza fognak térni, és a történetük még csak most kezdődik igazán. Ugyan a fő hangsúly egy másik testvéren és várhatóan annak leendő párján lesz, de azt már megerősítették, hogy Kate karakterét is gyakran láthatjuk majd. Ami pedig a színfalak mögötti változást illeti, Chris Van Dusen, a sorozat alkotója félreáll, és a showrunner szerepét Jess Browell fogja átvenni, aki szintén Shonda Rhimes-szal közösen dolgozott más produkciókon a Shondaland univerzumban.

Ez is érdekelhet

Szembetűnő pillantás: kedvenc piperénk a szempillaspirál!

Szembetűnő pillantás: kedvenc piperénk a szempillaspirál!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább