Nánási Pál mostantól okostelefont is használ a fotózáshoz!

2017.november.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A népszerű magyar fotográfus, Nánási Pál is csatlakozott a Huawei legújabb csúcskészüléke, a Mate 10 Pro nagyköveteihez Hosszú Katinka és Kiss Ramóna mellett. Az együttműködésnek köszönhetően a fotóművész új oldaláról, okostelefonos fotósként is bemutatkozhat. Kamerája elé először Kiss Ramóna, az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője állt, akiről saját műtermében készített varázslatos portréképeket.

A fotóművész az együttműködés keretében a jövőben több fronton is népszerűsíti majd az okostelefonos fotózást: a social médiában találkozhatunk a Huawei Mate 10 Pro-val készített művészi értékű képeivel, valamint fotós tanfolyamot is tart majd a vállalt új programjában, a felhasználókat a mobilfotózás alapjaival megismertető Huawei Akadémián. Nánási egyik fontos feladata lesz, hogy tökéletes portréképeket készítsen a vállalat többi márkanagykövetéről, így többek közt Hosszú Katinkát is lencsevégre kapja majd.

„Fotósként korábban fenntartásokkal kezeltem az okostelefonnal készült fényképeket, azonban a Huawei Mate 10 Pro engem is meggyőzött, mert kiváló minőségű képeket lehet készíteni vele. Tökéletes alternatíva számomra is, amikor a hagyományos fényképezőgépem nincs velem. Nagyon élvezem, hogy válogathatok a számos fotós funkció közül és játszhatok a beállításokkal, az egyik kedvencem a monokróm mód” - mondta Nánási Pál.

„Nem volt teljesen ismeretlen a helyzet, mert készültek már rólam korábban is képek műtermi környezetben, de okostelefonnal még sosem” – mondta Kiss Ramóna. „Magam is meglepődtem a végeredményen, persze ez Pali profizmusának is köszönhető. A jövőben a social média oldalaimon több hasonló, Huawei Mate 10 Pro-val készült fotóval is találkozhatnak majd a követőim” – tette hozzá Ramóna.

A Huawei pár héttel ezelőtt mutatta be legújabb zászlóshajó termékét, a Mate 10 Pro-t, a világ első olyan mobilját, amelyet mesterséges intelligencia (AI) processzorral szereltek fel. A készülék az AI támogatásával segít a felhasználóknak kiváló minőségű fotókat készíteni. A telefon a tárgyaknak és a témáknak megfelelően automatikusan választja ki a szükséges beállításokat, többek között a színt, a kontrasztot, a fényerőt és az expozíciót, így például képes felismerni az olyan környezeti elemeket, mint az étel, a hó vagy az éjszaka.

A készülék új duál kamerája, amelyet ismét a legendás német kameragyártó Leica-val fejlesztett ki a vállalat, egy 12 megapixeles színes és egy 20 megapixeles monokróm szenzor segítségével készíti a képeket. A kamera mindkét lencséje most már f/1.6-os rekesznyílással rendelkezik, amely egyedülálló az iparágban. A készüléket mozgásérzékelővel is ellátott, digitális zoom-mal és optikai képstabilizátorral is felszerelte a gyártó, a nagy mélységélességű képek (Bokeh-hatás) készítését pedig szintén mesterséges intelligencia támogatja, így élesebb, részletgazdagabb képek és jobb portrék készíthetők.

A Huawei Mate 10 Pro november 15-től kerül a boltok polcaira.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője