Exkluzív interjú: A Halálos iramban 9 sztárjának nincs is jogosítványa

2021.június.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nathalie Emmanuel filmbéli karaktere, Ramsey egy igazi számítógépes zseni, de meggyűlik a baja egy teherautóval, amikor a világ leggyorsabb és legkülönlegesebb autóit vezető barátai, arra kérik egy akció közben, hogy pattanjon be a volán mögé - ugyanis Ramsey nem tud vezetni… Mindez inkább csak egy komikus jelenet lenne a Halálos iramban 9 című filmben, ha a színésznő nem mesélte volna el nekem, hogy valójában ő sem tud vezetni… Az angol színésznő más titkokat is elárult, forgatási trükkökről és személyes kötődéseiről. A Londonban élő Nathatlie-vel a Halálos iramban 9 médiaeseményén, élő videókapcsolásban beszélgettünk.

Nathalie Emmanuel
Nathalie Emmanuel
Fotó: Getty Images

Nathalie, láttam az Instagramodon, hogy a cicád is elkísért a mai sajtóeseményre a szállodába. Ilyen közel álltok egymáshoz, hogy veled tart akkor is, amikor dolgozol?

Ó igen! Egész nap interjúkat adok és nem akartam, hogy szegény otthon maradjon egyedül, úgyhogy elhoztam magammal. Nagyon klassz, hogy itt lehet velem. Elképesztően jól érzi magát, rengeteg figyelmet kap mindenkitől - de nem csodálkozom rajta, mert egy igazi kis szeretetcsomag. Jól elkényeztetik ma! (Nevet)

A Halálos iramban 9-ben volt egy hosszú, nagyon látványos és vicces jeleneted, amelyben egy teherautót vezetsz és a karaktered, Ramsey letarolja vele a fél várost. Nem emlékszem, mikor láttam ennyi összetört kocsit egyetlen jelenetben… Milyen filmes trükköket alkalmaztatok?

Nagyon sokfélét. A kaszkadőr stáb tagjai hajtották végre az összes nehéz és veszélyes vezetéstechnikai manővert én pedig egy helyhez kötött, rögzített teherautón ültem, amely díszletként funkcionált. Green screen vett körül és csak színleltem, hogy vezetek. A teherautó mozgott alattam, mint ahogyan a szimulátorokban szokott. A filmbéli Ramsey nem vezet és ez sok komikus helyzetet hozott, nem volt nehéz eljátszanom!

Te milyen sofőr vagy a való életben?

Ugyanolyan, mint Ramsey. Nem tudok vezetni! (Nevet) Jogosítványom sincs…! Úgyhogy nem okozott különösebb gondot, hogy eljátsszam, hogy ügyetlenül fogom a kormányt, mint aki még életében nem ült volánnál…

Nathalie Emmanuel a Halálos iramban két sztárjával, Ludacris-szel és Vin Diesellel 2020. januárjában
Fotó: Getty Images

Ramsey nagyon érdekesen összetett figurája a filmnek, mert nagyon okos lány, aki zseniálisan ért a technológiához de egyszerre kislányosan naiv is. Van benned és a karakteredben közös személyiségvonás?

Én nem vagyok technikai zseni, mint Ramsey - úgyhogy ezt nem is kommentálnám tovább… (nevet) A film sztorija szerint Ramsey sokáig egyedül dolgozott, így vált kivételesen felkészült számítógépes szakemberré, mielőtt a Fast and Furious ‘család’ tagjává vált volna. Ebben hasonlítunk. Én is szeretek egyedül lenni és elég sokat vagyok otthon magamban. Ahogy Ramsey-nak, nekem is kihívást jelent olykor, hogy kilépjek a megszokott kis magányos közegemből és egy társaság része legyek. A közösségben való részvétel Ramsey számára néha nem könnyű és folyamatos személyiségfejlődési folyamat. Ahogy nekem is. (nevet) Azt hiszem, abban is hasonlítunk, hogy Ramsey - a bátortalansága mellett - a munkájában nagyon is magabiztos, mert tudja, hogy mit csinál, bízik magában - és ezzel én is így vagyok. Mindkettőnkre igaz az is, hogy a csapatmunkákban nem vennénk el senki másnak a kenyerét, tudunk másokkal együtt dolgozni. Tudjuk, hogy hol vannak a határok.

Nagyon sok jelentős filmes kredit áll mögötted - játszottál a Trónok harcában, Az útvesztő filmekben. Mi jelentené/jelenti számodra a következő nagy kihívást?

Színészként és alkotóként nagyon sok minden érdekel. Az akciófilmek mellett keresem az újabb és újabb műfaji kihívásokat. Vonzanak az indee filmek is, de színpadon is szeretnék még játszani. Nem határolódom el attól sem, hogy a filmkészítés más területein próbáljam ki magamat. Érdekel az írás is és a produceri munka. Ebbe már bele is kóstoltam kicsit. Igazából minden lehetőség foglalkoztat, amely arról szól, hogy történeteket tudjunk elmesélni.

Bár London is kitűnő bázis filmeseknek, mégis talán Hollywood az, ahol a legtöbb lehetőséged lenne. Tervezed, hogy valamikor Los Angeles-be költözz?

A járvány előtt sok időt töltöttem LA-ben. Kedvelem az embereket és valóban jó hely a munkához is. De szerencsére meg van most az a luxus az életemben, az a privilégium, hogy két bázisú életet tudjak élni. Itt tudok lenni Londonban és ha amerikai hívásom van, akkor Los Angelesben is otthon vagyok. Próbálom nem elengedni Londont, mert minden támogatásom ebben a városban van, itt van a családom a barátaim, a gyökereim. Ha valaha is Los Angelesbe költözöm - ki tudja, lehet ez is el fog jönni - akkor is szükségem lesz rá, hogy megtartsam a szoros kapcsolatot a szülővárosommal, a hozzám tartozókkal. Igen… ez az otthonom.

A Halálos iramban 9 június 24-től látható a magyar mozikban. Nézd meg itt az előzetesét:

Vida Virág

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

7 könnyen betartható módszer, ha szeretnél sokkal hatékonyabb lenni

7 könnyen betartható módszer, ha szeretnél sokkal hatékonyabb lenni

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

PR

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)