Minden, amit eddig tudunk a Netflix 18 karikás Marilyn Monroe filmjéről

A Netflix hamarosan érkező életrajzi drámája új aspektusból fogja szemlélni a legendás színésznő életét.

Ana de Armas
Ana de Armas
Fotó: Gettyimages.com

A Marilyn Monroe életét feldolgozó Blonde lesz a Netflix első felnőtt kategóriás filmje, ami annak tudható be, hogy várhatóan látványos szexjeleneteket és ellentmondásos témákat fog vászonra vinni. De mit lehet még tudni ezen kívül?

Az már korábban kiderült, hogy Marilyin Monroe-t a csodás kubai színésznő, Ana de Armas fogja alakítani, akit többek között a 007 Nincs idő meghalni vagy a Szárnyas fejvadász 2049-ben is láthattunk már. Marilyn második és harmadik férjét Bobby Cannavale és a részben magyar származású Oscar-díjas Adrien Brody alakítják majd, édesanyja szerepében pedig Julianne Nicholsont fogjuk látni.

A film Joyce Carol Oates azonos című könyvének adaptációja – már a regény is kissé újragondolva mutatja be Marilyn életét, tehát fikcionalizált eseményekről van szó kreativitással és fantáziával fűszerezve, így a filmtől is valószínűleg ezt várhatjuk.

A Blonde írója és rendezője az ausztrál Andrew Dominik, a producerei pedig Dede Gardner és Jeremy Kleiner (az ő nevükhöz fűződik a 12 év rabszolgaság és a Holdfény is), valamint Brad Pitt. A Netflix egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy mikor fog debütálni a film, Andrew Dominik elmondása alapján azonban kiderült, hogy szeptember környékén várható a megjelenés, sőt az is lehetséges, hogy a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon lesz a bemutató.

A rendező a Vulture-nak adott interjújában azt is kifejtette, hogy a film félreérthető vizekre evez és „van benne valami, amivel mindenkit megsérthet”, utalva a bemutatott események és korszak ellentmondásosságára. Arról pedig, hogy miért kapott 18 karikás besorolást, azt mondta, hogy ami a filmben történik, az nem a boldog szexualitás ábrázolása, hanem „olyan helyzetek ábrázolása, amelyek nem egyértelműek”.

Kíváncsian várjuk, hogy egy olyan különleges életutat, mint amelyet Marilyn Monroe járt be, hatvan év távlatából miként vittek filmvászonra az alkotók.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi sikerre számíthatsz - augusztus 15.

Napi horoszkóp: Anyagi sikerre számíthatsz - augusztus 15.

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját