Ördög Nóri elmesélte, mi volt a 3 legnehezebb döntés az életében

2021.április.28.

Néha a legnehezebb döntések hoznak váratlan, ám annál kedvezőbb fordulatokat az életünkbe. Ördög Nóra valahányszor sorsfordító lépésre szánta el magát, mindig a szívére hallgatott, melyről tabuk nélkül mesélt Liebhaber Juditnak az Erősebb Igen különkiadásában.

Ördög Nóri elmesélte, mi volt a 3 legnehezebb döntés az életében
Fotó: Erősebb Igen

A műsorvezető életének egyik legnehezebb fejezete az volt, amikor elhatározta, hogy elválik első férjétől. Bár érzelmileg megterhelő volt kilépnie a házasságból, az idő végül igazolta a döntését, hiszen ma már boldog feleségként és családanyaként él.

"Érdemes még néha a legrázósabb helyzetekbe is belemenni és vállalni a kockázatot, ha az ember a szíve mélyén érzi, hogy ebből egy nagyon fontos és jó dolog fog kisülni "- foglalta össze az esettel kapcsolatos személyes tanulságát a műsorban.

Ugyancsak óriási dilemmát okozott számára, amikor az RTL Klub műsorvezetőjeként állásajánlatot kapott a TV2-től. Még hét év távlatából sem bánja, hogy végül a váltás mellett döntött, hiszen kihagyhatatlan lehetőségeket kapott a csatornától, amelyek nélkül ma lehet nem lenne ugyanolyan teljes az élete.

"Ezzel a döntéssel egy olyan függetlenséget és önállóságot kaptam, amit nem is tudtam, hogy ez lesz a hozadéka ennek a választásomnak, de így utólag nagyon örülök és nagyon büszke vagyok rá." - mondta Ördög Nóra Liebhaber Juditnak.

Elmondása szerint a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című családi kvízshow jelentette számára a legnagyobb szakmai mérföldkövet, hiszen ez volt az első olyan produkció, amit csak "Ördög Nóra műsoraként emlegettek az emberek. De boldogan emlékszik vissza az Ázsia Expressz kalandshowra is, ami még családi élete előtt is egészen új kapukat nyitott meg.

Nóri büszkén tekint vissza azokra az időkre, amikor a nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy első gyermeke, Mici lombikprogramnak köszönhetően fogant meg. Azóta már nyolc év telt el, de még mindig sokan mondanak köszönetet neki, amiért ennyire nyíltan beszélt erről a sok által tabunak tartott témáról.

"Nagyon sokáig gondolkodtam rajta, hogy kell-e ezt mondani, tartozik-e ez másokra. Aztán arra jutottam, hogy valószínűleg nagyon sok mindenkinek adhatok erőt ezzel, ha egyébként felvállalom, mert nekem is nagyon sok erőt adott, ha tudtam fórumokon olvasni itt-ott a sorstársaim történetét "- emlékezett vissza az Erősebb Igen című műsorban.

Nézd vissza itt a videót:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói