Penn Badgley emlékeztet rá, hogy Joe a You sorozatból a lehető legrosszabb pasi

A Gossip Girl-rajongók már ősszel biztosan túl voltak a Lifetime csatornán futó You thriller-sorozaton Penn Badgley-vel a főszerepben. Badgley igencsak nagy utat tett meg az amúgy is stalkerkerdő Dan Humphrey-tól Joe Goldbergig.

A You nemrég a Netflixre költözött, ami már saját gyártású sorozataként hirdeti a szériát, és nagy erőkkel készülnek a második szezonjára. A Netflixnek hála pedig egy teljesen új közönséget is magával ragadott a rendkívül izgalmas thriller, aminek a főszereplője nem más mint egy sorozatgyilkos.

Ha esetleg nem tudnád miről szól a You első szezonja, akkor dióhéjban elmeséljük: egy New York-i könyvesbolt-vezető meglát egy fiatalt lányt az üzletében, és úgy dönt követni kezdi őt és barátnőit (köztük a Peachet alakító Shay Mitchellt is ), ellopja a telefonját, végig nézi a közösségi média oldalait, és minden apró részletet kiderít az internet segítségével mániájának új tárgyáról. Sikerül magába is bolondítani a lányt, akivel egy-egy adott ponton tényleg aranyos párnak tűnnek, hogy aztán mindenkit emlékeztessen rá, hogy ő valójában egy gyilkos, és Beck-kel való kapcsolata minden, csak nem egészséges. Ennek ellenére sajnos néhány rajongó fejében Joe problémái eltörpülnek, mert Penn jóképű, ami igencsak nagy gond! Csak azért, mert szép csomagolásban érkezik, még nagyon veszélyes és kegyetlen emberrel van dolga Becknek, nem kell egy bibircsókos, görnyedt hátú, ápolatlan fickó legyen ehhez. Ugye, milyen becsapós az ember agya?

Azonban a rajongóknak nem igazán sikerül elvonatkoztatni attól, hogy Joe egy gyilkos, és romantikusnak látják a főszereplő kegyetlen tetteit, pedig a sorozat egy pillanatig sem mutatja be úgy az ifjú írót, mint valakit, akiért rajongani kellene.Szerencsére Penn magára vette, hogy segítsen az eltévedt bárányokon, és Twitteren tesz mindenkit helyre, aki kicsit is olyan szerelemről álmodik, mint amilyet Joe tud nyújtani. Ha valaki arra vágyik, hogy őt is elrabolja, akkor Badgley gyorsan kijelenti, hogy "kösz, nem". Ha pedig összetöri a szívét valamelyik lánynak a fiú, akkor Penn rögtön emlékezteti rá, hogy ő "egy gyilkos". Sőt volt, aki összehasonlította a "szexi" Dan Humphreyval is, csak Joe már "egy újabb szint", amire a színésznek szintén volt egy jó válasza: "…újabb szintű probléma, ugye?". De ne is menjünk abba bele, hogy mennyi gond volt Dan Humphreyval…

Szerencsére azonban vannak, akik helyén kezelik a sorozatot, és egyenesen rettegnek Joe-tól, amiért Penn köszönetet mond, hiszen "kellő motivációként szolgál a második szezonhoz" számára. Az már más kérdés, hogy sokan olyan messzire is mentek, hogy elkezdték letörölni a közösségi oldalaikat. Fontos, felmérni a helyzetet, és inkább figyelmesebbnek kell lenni, mintsem paranoiásnak. Ahelyett, hogy kitörlöd magad az internetről, inkább élj az összes ilyen oldal adta védelemmel, és csak azokkal ossz meg magadról bármit is, akiket valóban ismersz. A publikus személyes oldalaknak a mai világban már nincs keresnivalója az interneten.
Ha te, vagy ismerősöd bántalmazás áldozata lett, akkor hívd a 0-24-es általános segélyvonalat a 116-123 vagy a +36-80-20-55-20 számot, vagy keresd fel a NANE elérhetőségeinek egyikét: http://nane.hu/


Ez is érdekelhet

Napi szex: az orgazmus segít a menstruációd lerövidítésében, és görcsök enyhítésében

Napi szex: az orgazmus segít a menstruációd lerövidítésében, és görcsök enyhítésében

GLAMOUR Horoszkóp

Ma a karriered, jövedelmed kerül fókuszba - Napi horoszkóp: július 28.

Ma a karriered, jövedelmed kerül fókuszba - Napi horoszkóp: július 28.

Divathírek

Benes Anita megmutatta, hogyan készülnek a csodálatos Daalarna esküvői ruhák

Benes Anita megmutatta, hogyan készülnek a csodálatos Daalarna esküvői ruhák