Reménytelen szerelem? A Farm VIP nyertese nyíltan beszélt érzelmi vívódásáról

2021.december.25.

Fehér Holló, a Farm VIP idei nyertese új dalában egészen közel enged magához, az érzelmes balladát hallgasd meg nálunk.

“Van egy lány az életemben, akivel már régóta azt érzem, hogy együtt kellene lennünk; arról írtam ezt a dalt, hogy nem akarom feladni vele. Biztos sokszor érzi más is, hogy kilátástalan egy helyzet, de, ha tudja az ember, hogy ő az igazi, akkor nyomja, nyomja, amíg megszakad" - nyilatkozta új dala, a "Fölösleges" témájáról Fehér Holló.

A fiatal tehetség mély betekintést enged lelkivilágába, egy párkapcsolat nehézségeit feszegeti friss trackjében. A bizalom jelentősége, a hibázástól való félelem, a másik emberbe vetett hit fontossága is előkerül.

"Az utolsó refrénben egy attitűdváltást követően pozitív hangvételbe fordul át a szöveg: ha van, aki hisz bennünk, azért képesek vagyunk megváltozni és tenni" - mondta dalról a szerző, aki 2019 óta van jelen a hazai zenei szcénában. 2020 februárjában jelent meg az Egyedül, de mégsem című első nagylemeze, melyen olyan közreműködések szerepelnek mint: Miskovits Marci, Varga Viktor, Kállay Saunders, Mentha (Hősök), Spicze Levi (HARMED), B. Nagy Réka, Bánki Beni. A dalok az egyedüllét, a depresszió és a szorongás okozta fájdalmak feldolgozásáról szólnak. Második lemeze, az Egyedül veled EP olyan előadókat soroltat fel, mint ByeAlex, Fluor Tomi vagy épp Anatu.

2021-ben a zenei munkássága mellett más szórakoztató arcát is megmutatta: A Farm VIP című műsorban szerepelt.

Nézd meg itt a klippet:

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját