Szilárd utolsó klipje is megérkezett az Ego tréning lemezről - Köszi, hogy itt voltál!

2021.június.2.

Balanyi Szilárd ősszel megjelent EP-jének minden dalához készített klipet, amelyeket kéthavonta osztott meg közönségével. Most azonban elérkeztünk az Ego tréning utolsó darabjához a Köszihez. A dal egy vicces, játékos klipet kapott, amelyben a zenekar igyekszik profinak tűnni, de rajtuk kívül ez senkit sem érdekel. Jó hír, hogy bár egy korszak most lezárul, hamarosan azonban élőben is találkozhatunk Szilárdékkal.

Szilárd igyekezett kreatívan kihasználni az elmúlt másfél évet. Szeptemberben jelent meg legújabb, Ego tréning című EP-je, amelyhez azt találta ki, hogy ha már koncertezni nem lehet, akkor két havonta egy-egy új klippel örvendezteti meg közönségét, remélve, hogy mire megjelenik az utolsó videó is, újra útra kelhetnek. És úgy fest bejött a számítása!

Szilárd az elmúlt hónapokban készített meghitt karantén videót a Mondd vagy súgdhoz, tartott zenekari terápiát az Ego tréning klipjében, kilőtték a világűrbe a Zéró gravitációban, romantikázott az Okos rulettben és kalandos szituációkba keveredett a Rossz ló rajzos klipjében. Most pedig a Köszivel megérkezett a sorozat záródarabja is: „Van bennem egy kis szomorúság is, mert ugyan nagyon szeretem ezt a videót, de egyben ez a lezárása is az Ego Tréning c. albumomhoz kapcsolódó klip sorozatnak. Nagyon élveztem, hogy minden dalhoz készült egy-egy kisfilm, melyek készítési folyamata egy nagyon élvezetes kirándulás volt. De nem csüggedek, mert június elején hozzálátunk az új dalok készítésének! Az ötletek megvannak, egy szöveg is van már, a zenekar tettre kész, a stúdióban már főzik a kávét, és ami a legfontosabb, indulhat a koncertezés!”

A klipben egy forgatás színfalai mögé tekinthetünk be, rendhagyó módon: „Szombath Máté, a rendező egy olyan helyzetet képzelt el, amiben a zenekar nagyon akar és igyekszik világhírűnek és nagyon profinak látszani, de a stábot ez cseppet sem érdekli. Ők ennél fontosabb dolgokkal vannak elfoglalva, amik különféle vicces szituációkat szülnek. Februárban végül le is forgattuk, ráadásul a Gerbeaud dísztermében, akiknek nagyon hálás vagyok a lehetőségért! Óriási KÖSZI!” - Meséli Szilárd. - „Ez egy vidám dal, ami azt járja körbe, hogy minden kapcsolat, minden interakció az életünkben okkal történik, és ha jobban belegondolsz, valójában mindenből csak tanulsz, semmi sem hiábavaló. Vagyis köszönettel tartozunk mindenkinek, akivel így vagy úgy kereszteztük egymás életét, útját. Két mondatot a nagyobbik fiamtól kölcsönöztem: “Hold méz” és “csillag lekvár”. Ezt egy nyáresti sétánk alatt mondta nekem, miközben felnézett a csillagos égre. Azonnal felírtam és mondtam neki, hogy ha majd nagy leszek, meghálálom neki. Ez indította el bennem az egész dalt.”

Nézd meg itt a Köszi klipet:

Ez is érdekelhet

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Monitor

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!