Új hatrészes Sissi sorozat érkezik decemberben

2021.november.23.

Decemberben az Epic Drama sorozatcsatornán debütál a SISSI sorozat, amely a legendás magyar királyné szenvedélyes, ugyanakkor intrikákkal teli életét dolgozza fel – 66 évvel a Romy Schneider főszereplésével készült klasszikus után, új megközelítésből. A kosztümös, ugyanakkor modern és történelmileg hiteles hatrészes alkotás az osztrák császárné-magyar királyné sokrétű személyiségére fókuszál, őt legközelebbi bizalmasai szemszögéből mutatja be. A sorozat több jelenetét Magyarországon forgatták.

Újra sorozatra vitték a legendás magyar királyné-osztrák császárné rendkívüli életét! A hatrészes széria modern, őszinte és – nem utolsó sorban – hiteles: Erzsébet magyar királynét ezúttal legközelebbi bizalmasai szemszögéből láthatjuk, amely bemutatja az ő sokrétű személyiségét, és új információkat is tár a nézők elé.

Császárné, legendás szépség, egy ikon: Sissi minden kétséget kizáróan Európa első szupersztárja. Szabadságszeretete és ígérete, miszerint emberbarátibb habitust hoz a Habsburg monarchia működésébe, elbűvölte Európát. Most új köntösben láthatjuk intrikával és szenvedéllyel teli igaz történetét!

Gondtalan tinédzserként Sissi mindent elsöprő szerelmet érez egy magasrendű, kívánatos férfi iránt. Viszont a férfinak létezik egy sötét és veszélyes oldala is, ami miatt ennek a szerelemnek nem kellene beteljesülnie – Sissinek választania kell… Elfogadja a kihívást és a kislányból magabiztos, modern nő válik, aki képes nehéz döntéseket meghozni, veszteségekkel megbirkózni, hogy a független császárnői szerephez méltó legyen. A 19. századi udvar csillogása mellett a sorozat univerzális és időtlen témákat is feldolgoz: szerelem, szabadság, család, önrendelkezés és kötelességtudat.

A legendás szabadságszerető szépség vonzereje 150 éve nyűgözi le a közönséget – itt az ideje, hogy egy fényűző és lebilincselő új sorozattal meghódítsa a friss generáció szívét és elméjét is!

Ez is érdekelhet

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan