Újraéled a fülledt erotika! Lakatos Levente új könyve hamarosan megjelenik

2016.november.24.

Hamarosan új könyvvel jelentkezik a tehetséges író, Lakatos Levente. Megkértük meséljen egy-két kulisszatitkot a legfrissebb, érzelmekben és izgalmakban gazdag kötetéről.

Hogyan lehetne három szóval jellemezni az új könyved?
Három szóval nehéz lenne körülírni a regényt, de megpróbálom a legrövidebben. (nevet) A pillangók ébredése az eddigi legérettebb és klasszikus értelemben véve a legromantikusabb regényem. Ez az első olyan romantikus kötetem, ahol a szereplők nem fiatal felnőttek, hanem már érett, tapasztalt felnőttek. Persze az összes regényemben van szerelmi szál, de eddig mindig igyekeztem valamivel – például krimi szállal – hígítani az érzelmes részeket. Most nem menekültem el a kihívás elől.

Mennyi ideig készült a kötet?
Szerencsém van Igorék történetével, mert íratja magát. Két kifejezetten életteli karakterről van szó, élvezet velük dolgozni. Nagyjából három hónap alatt készült el a kézirat, ami esetemben egyébként rekordsebesség, nem szeretem elkapkodni a munkát. Az olvasóim persze örülnének, ha lenne rajtam turbófokozat és mondjuk két hét alatt írnám meg az új történeteimet… (nevet)

Miért pont a pillangók ébredése címet kapta?
A cím a történet romantikus mivoltjára utal. Arra az érzésre, amikor az ember hasa aljában "felébrednek" és "repdesni" kezdenek a "pillangók". Azt hiszem, hogy ezt a jelenséget mindenki jól ismeri. A trilógia első része leginkább a fizikális vonzalomról, a testi gyönyör megéléséről szólt, ez a kötet azonban már az érzelmek kialakulásának időszakába enged betekintést. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lennének szexjelenetek… Sőt, Liza és Igor is sokkal áthatóbb élményekkel gazdagodik szexuálisan, mint az első kötetben. Történik mindez a karakterek legnagyobb pechére, hiszen a politikai csatározások hadszínterén ők továbbra is az ellenséges oldalon állnak. A politikai száltól azonban senki ne ijedjen meg, a kötet a szó legszorosabb értelmében véve nem politizál, a színfalak mögötti hatalmi játszmákba engedek betekintést.

Ki vagy mi inspirált a kötet megírásakor?
A kötet nagy része Rodoszon játszódik. Idén nyáron terepszemleként néhány napot eltöltöttem a görög szigeten, az ott tapasztalt benyomásokat ültettem át A pillangók ébredésébe – bízom abban, hogy érzékletesen sikerült. Az egzotikus görög környezet nagy hatással volt rám, az idill a kötet fontos eleme, de azt hiszem, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a békesség nem tart örökké, hatalmas botrányokra és balhékra számíthatnak az olvasók.

Kiknek ajánlod?

A regényeimet előszeretettel sorolják az erotikus irodalom műfajába, én ezzel szemben azt mondom, hogy modern romantikus történeteket írok. Bátran ajánlom a regény olyanoknak, akik esetleg ódzkodnak az erotikus irodalomtól, ugyanis egészen eltérő szöveget fognak majd kézbe, mint amiktől viszolyognak. A köteteim annyiban különböznek a klasszikus romantikus regényektől, hogy nem állok meg a csóknál, viszont nincsenek indokolatlan szexjeleneteim. Egyetlen árva szóval sem használok több bujaságot a cselekményben, mint amennyit a történet felvesz. Az ajánláshoz visszatérve, azt hiszem, hogy minden, a könyvektől szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget várók örömüket lelhetik a Szigor-trilógiámban.

Mi volt a legnagyobb kihívás a munka során?
A legnagyobb kihívást a romantikus részek megírása jelentette. Nem hiába igyekeztem a korábbi regényeim során – például a krimiszállal – menekülőutakat hagyni magamnak. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, de azt hiszem, sikerült elkerülnöm a csöpögést. A másik nagy kihívás az erotikus jelenetek megírása volt, hiszen gyakran női szemszögből zajlik az aktus, nekem azonban a tökéletes regényélmény érdekében muszáj hitelesnek maradnom. Hogyan oldom meg ezt a feladatot? Ez most maradjon az én titkom. (nevet)

Keresd a könyvet a http://lakatoslevente.hu/apillangokebredese oldalon!

Csáti Melinda

Ez is érdekelhet

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról