Különleges programajánló: Vaksötétben ad jótékonysági koncertet Tóth Vera

2022.január.25.

Ugye mindenki számára ismerős az érzés, amikor egy koncert előtt elsötétül a nézőtér, a zenekar beáll a helyére, még hallatszik némi morajlás, majd egy kis izgalmas várakozás után egyszer csak felgyúlnak a fények, és hirtelen csodálatos dolgok tárulnak a szemünk elé? Mindenki maga elé tudja képzelni, ahogy beindul a füstgép, ezernyi fény villog megállás nélkül, a hatalmas LED-kivetítőkön a legmodernebb technikával készített kisfilmeket vetítik két órán keresztül, profi táncosok kápráztatnak el minket, a zenészek pedig a szemünk láttára esnek transzba minden egyes alkalommal, amikor előadhatják saját szerzeményeiket?

Különleges programajánló: Vaksötétben ad jótékonysági koncertet Tóth Vera
Fotó: facebook

Mit szólnátok hozzá, ha kivennénk az egyenletből a LED kivetőt, a füstgépet, a táncosokat és a villogó fényeket? Sőt, mi lenne, ha egyáltalán nem látnánk semmit, csak és kizárólag a zenét hallgatnánk? A Bodor Tibor Kulturális Egyesületnek köszönhetően egy egészen rendkívüli élményben lehet részünk január 27-én a Lurdy moziban, ahol a teljes sötétségben semmi másra nem fog tudni figyelni a néző – vagyis inkább a hallgató, mint Tóth Vera fantasztikus énekhangjára és zenésztársai csodálatos játékára.

Az egyesület évek óta rendíthetetlenül dolgozik azért, hogy a vakok és gyengénlátók számára önkéntes alapon olvassanak fel könyveket. Az egyesület Bodor Tibor színművész munkássága előtt tiszteleg, és az általa indított hagyományokat ápolja – a művészúr élete során több mint kilencezer órányi hanganyagot olvasott fel a vakok és gyengénlátók számára, ezek közül a könyvek közül pedig a digitalizálást követően jelenleg is közel négyszáz példány ma is elérhető.

Az exkluzív koncert során nemcsak egy teljesen új megközelítésből ismerhetjük meg a vakok és gyengénlátók világát, de úgy hallgathatunk végig egy élőzenés koncertet Magyarország egyik legcsodálatosabb énekesnőjével, hogy közben semmi másra nem figyelünk, csak Tóth Vera hangjára, valamint Bérces Viktor, Duka László és Molnár Tibor fantasztikus zenélésére. A koncert jegyeladásából származó bevétel teljes egésze a Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját támogatja.

Itt vehetsz jegyet a felejthetetlen koncertre, melynek megtekintésével nagyon jó ügyet támogatsz támogatsz!

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói