Találkozz személyesen a Valmar tagjaival, tanulj és kérdezz tőlük!

2022.december.3.

A Valmar tagjai, Marics Peti és Valkusz Milán nemcsak zenében jók, hanem nagyon sokat lehet tőlük tanulni is. December 14-én startol a GLAMOUR Influencer Summit ahol nem csak találkozhatsz a kedvenceiddel, hanem izgalmas, és inspiráló beszélgetéseken is részt vehetsz velük.

Már most írd fel a naptáradba a GLAMOUR Influencer Summit dátumát, és biztosítsd be a helyed a jegyvásárlással, aztán pedig kezdődhet a felkészülés, és találkozunk az Etele Plázában!

Te is kérdezhetsz a legmenőbb hazai véleményvezérektől

A Valmar zenekar nagyon gyorsan az ország egyik legismertebb formációjává vált. Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerné legnagyobb slágerüket. Marics Peti és Valkusz Milán zenéről, és ismertségről is fog beszélni, valamint a közönség kérdéseire is őszintén válaszolnak majd.

Marics Peti és Valkusz Milán
Fotó: TV2

Szponzorációk a zeneiparban

A beszélgetés témája, amelyben Valmarék mellett Dj Yamina lemezlovas, Metzker Viki dj- rádiós műsorvezetői valamint Varga-Szilágyi Zsolt, a Post For Rent general menedzsere is részt vesz, arra fókuszál, hogyan és miért érdemes egy márkának a zene és a zenei produkciók mellé állni. Vajon csak azért, mert a zene egy univerzális nyelv, ami segít ha öröm vagy bánat ér, és egyébként is a mindennapjaid része, vagy mi az oka annak, hogy a zenészek már évtizedek óta úgy tudnak szólni a közönségükhöz, ahogy senki más, és olyan gyorsan meg tudnak szerettetni egy márkát a rajongókkal, ahogyan csak nagyon kevesen. Miskovits Marci arról kérdezi a résztvevőket, hogy zenei előadóként hogyan lehet a közösségi médiában is sikereket elérni.

Egy nap, egy hónapra való élmény

De más témákban is sokat tanulhatsz ezen a napon. Lady Szomjas tiktoker, Czeglédi „Rob” Bálint és Szecsó influenszerektől megtudhatod, hogyan válhat a közösségi média pénzkereseti forrássá. Viszkok Fruzsi, Verebélyi Vivi és Nagy Norbi influenszerek arról beszélnek majd, hogyan értheted el a nézők elismerését és bizalmát. Vajda Luca profi sportoló személyesen számol be róla, neki hogyan sikerült szert tennie ilyen sok követőre. Whisper Ton, Hollósi Jázmin, Laudon Andi és Bozsik Dóra influenszerek beavatnak a közösségi média platformokon zajló együttműködésekkel kapcsolatos kulisszatitkokba. A screentime és a szorongás közötti kapcsolatról pedig Fuller Bianka pszichológus és tiktoker ad majd hasznos tippeket.

„Fontos időnként megállni” - interjú Dj Yaminával a tudatos lelassulásról

Várunk december 14-én Budapesten az Etele Plázában, ahol este hattól a The Solution főtámogatásával és a Post For Rent szakmai partnerünkkel karöltve fantasztikus programok várnak. Az előadások után extra ajándékként részt vehetsz a Mrs. Harris Párizsba megy című film vetítésén, az este végén pedig egy ajándékkal is meglepünk a The Sol jóvoltából!

Ez is érdekelhet

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói