Visszatérnek! Jön a Szex és New York 3.

2016.december.24.

Tudjuk, tudjuk, ezt már párszor elsütöttük, hogy aztán minden alkalommal megcáfoljuk saját magunkat, és kiderüljön, szó sincs ilyesmiről.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon Szex és New York 3
Fotó: rex/puzzlepix

Az viszont tény, hogy Kim Cattrall visszatér egy spin-off sorozattal Samantha Jones szexéhes bőrébe, a többiek, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis egyelőre csak összezavaró dolgokat közöltek velünk.

Mr. Big, azaz Chris Noth kijelentését azonban mégsem felejthetjük el, a színész szerkesztőnknek személyesen is megmondta, hogy "ennek már vége".

Olvasd el: 5 dolog, amit nem tudtál a Szex és New Yorkról

Nos, ehhez képest a kissé kérdéses megbízhatóságú RadarOnline.com és a szintén szenzációhajhász Us Weekly azt állítják, hogy ezúttal tényleg igazak a hírek, és jön a Szex és New York 3. része. Az információt természetesen egy név nélküli "bennfentes" szolgáltatta, állítása szerint "mind három színésznő hivatalosan is csatlakozott az SATC 3-hoz, most már lezárt ügy, és a hölgyek elfogadták a forgatókönyvet".

Nézd meg: Carrie Bradshaw 25 legemlékezetesebb szettje

Sarah Jessica Parker azonban szinte nem írta alá a szerződést, mert problémája volt a történettel. Az informátor szerint "Parkernek nem tetszett, hogy a karakterek idősebb oldalukról mutatkoznak be". Azóta minden elrendeződött, mindenki boldog, és alig várják, hogy nyáron elkezdődjenek a forgatások.

Tudtad? 8 dolog, amiben a Szex és New York hazudott a szexről

Nos, mi még megvárjuk, ameddig a produkció valamelyik tagja tényleg megerősíti a hírt, de addig is nem férünk a bőrünkbe!

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció