ByeAlex egyetlen versenyzővel folytatja az X-Faktort, de nem ijedt meg a veszteségtől

Innen szép nyerni, és ezt valószínűleg ByeAlex is így gondolja, aki köszöni, elfogadta a kihívást, tiszteletben tartja a közönség akaratát, és mostantól mindent elkövet, hogy a fináléig meneteljen megmaradt versenyzőjével. A tegnap estére adott reakciója pedig valami egészen üdítő.

ByeAlex eddig három győzelmet könyvelhet el az X-Faktor mentoraként
ByeAlex eddig három győzelmet könyvelhet el az X-Faktor mentoraként
Fotó: RTL Sajtóklub

Úgy tűnhet, kockázatosan és komoly veszteséggel indult az idei X-Faktor ByeAlex számára, aki az első élő show után két versenyzőjét is elveszítette: Beretka Ádámot, valamint az Isky & Szkym formációt, akik a nézői szavazatok értelmében nem jutottak tovább a veszélyzónából, így távoztak a tegnapi show után. Ez egyeben azt is jelenti, hogy Alex egyetlen mentoráltjával, Solyom Bernivel folytatja tovább a műsort. (A kontextus kedvéért: Herceg Erika eddig egyetlen versenyzőt sem vesztett, Gáspár Lacinak és Puskás Petinek pedig 2-2 versenyzője maradt.)

ByeAlex ma Facebook-oldalán reagált a tegnapi show-ban történtekre, és üzente meg, hogy nem esett kétségbe, sőt: „Tiszteletben tartom a közönség véleményét a tegnap estével kapcsolatban. Én a háttérben természetesen segítek tovább a fiataloknak, hisz feladatomnak látom. Vesztettem már versenyzőt, versenyzőket első adásban. Sosem jó megélni… de a veszteség elfogadása nélkül a győzelem fogalma is értelmezhetetlen lenne. Most kétmillió százalékosan Bernire fordítom az agyamat, és folytatjuk, amit elkezdtünk, az ő nevében is köszönöm a támogatást.” – fogalmazott a zenész-producer.

Győzelemben bőven van tapasztalata

Alex stratégiai nyugalma egyébként indokolt, hiszen egyfelől nagyon erős versenyzője van, aki egyszerre szerethető karakter, maximalista, kiváló rapper és énekes, ráadásul a műsor alatt producerré érett Alex összesen három győzelmet könyvelhetett el 2016 óta, ami a magyar X-Faktor történetében rekordnak számít.

Egészen pontosan zsinórban nyerte versenyzőivel az elmúlt 3 évadot: a tavalyi jubileumi évadban Alee győzött, 2019-ben Ruszó Tibi, míg 2018-ban az USNK győzedelmeskedett a támogatásával. Utóbbi egyébként a Stolen Beattel versenyzett, így az első és a második helyezett is ByeAlex mentoráltjai közül került ki. Ennek fényében az elmúlt 10 év mentordárdájának ő a legeredményesebb tagja, őt követi Geszti Péter, aki 2012-ben és 2013-ban nyert versenyzőjével, míg a jelenlegi mentorok közül Gáspár Laci könyvelhet el győzelmet még 2017-ből, amikor zenekara, Ricco&Claudia legyőzte az Alex által mentorált Serena Rigaccit.

Elégedetlenek a nézők az X-Faktor élő showba jutott versenyzőivel

Ez is érdekelhet

Ráadás digitális kuponok és nyereményjáték a március-áprilisi GLAMOUR-ban!

Ráadás digitális kuponok és nyereményjáték a március-áprilisi GLAMOUR-ban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói