Közönségkedvencek estek ki az X-Faktorból, Herceg Erika eddig tarol

Saját dalok, szigorú mentorok, és még szigorúbb kritikák. Az ismét maratoni hosszúságúra nyúlt X-Faktor második élő show-ja nem spórolt a kiesőkkel: ezúttal két, korábban nagyon erősnek tartott versenyző ment haza, Herceg Erika viszont továbbra is maximális létszámmal állja a sarat.

Két nagyon erősnek tartott versenyző esett ki az X-Faktor második élő show-jából
Két nagyon erősnek tartott versenyző esett ki az X-Faktor második élő show-jából
Fotó: RTL Sajtóklub

Nyolc versenyző állhatott színpadra a 2022-es X-Faktor második élő show-jában, de közülük csak hatan jutottak tovább, két énekes búcsúzni kényszerült a műsor végén. Ezúttal három székért, és ezzel együtt a három biztos tovább jutó helyért folyt a küzdelem, igaz, nem volt túl nagy mozgás ezen a téren, mert a mentoroknak mindössze egyetlen alkalommal kellett felállítaniuk versenyzőt: Mihályfi Luca Bodrogi Enikő helyét kapta meg a nézői szavazatok alapján.

Aki veszélyzóna nélkül úszta meg az estét, és automatikusan továbbjutott Mihályfi Luca mellett, az Solyom Berni (ByeAlex versenyzője) és Kiss Kevin (Puskás Peti versenyzője) volt.

Herceg Erika az előző adáshoz hasonlóan ismét három versenyzővel állt a a kiesés szélén, azt viszont ismét megúszták játékosai. Ezzel pedig elmondhatja magáról, hogy ő az egyetlen mentor az évadban, akinek továbbra is minden énekese (Helfy Alexa, Bodrogi Enikő, Synergy) versenyben van, ellenben ByeAlexszel, Puskás Petivel és Gáspár Lacival, akik mind egy-egy énekessel küzdenek tovább a győzelemért. Az est folyamán ugyanis Puskás Peti mentorálltja, Boros Marci, valamint Gáspár Laci versenyzője, Serbán Szebasztián kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől, így nem folytathatják tovább a műsort. Egyébként mindkét fiú saját dalt adott elő, produkciójukat viszont nem találták elég erősnek a mentorok ahhoz, hogy egyenes ágon jussanak tovább, sőt: kifejezetten kemény kritikát fogalmaztak meg feléjük.

ByeAlex egyetlen versenyzővel folytatja az X-Faktort, de nem ijedt meg a veszteségtől

Herceg Erika eddig a legeredményesebb mentor idén

Matematikailag tehát továbbra is Herceg Erika a legesélyesebb mentor a győzelemre, miután még mindig játékban van az összes versenyzője. De nem lesz könnyű dolga, hiszen ByeAlex eddig három győzelmet könyvelhetett el az elmúlt évadok során, tehát kifejezetten rutinos győztes, és Gáspár Lacinak is sikerült nyernie csapatával még 2017-ben.

A magyar X-Faktor történetében egyébként számos női mentor fordult meg, mint például Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Dallos Bogi vagy Csobot Adél, de mindössze Tóth Gabinak sikerült a győzelemig jutnia versenyzőjével, Optiz Barbival még 2016-ban a 6. évadban. Mi nagyon drukkolunk, hogy idén ismét női győztes mellett állhasson majd győztes női mentor.

X-Faktor kiesők: A nézők szerint nagyon igazságtalanul alakult az első élő show

Ez is érdekelhet

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói