Íme Zendaya üzenete azoknak, akik meg szeretnék nézni az Eufória második évadát

Annak ellenére, hogy egy tinidráma, az Eufória rendkívül érett témákat dolgoz fel. Zendaya arra figyelmeztet, hogy csak akkor nézd a sorozatot, ha mentálisan készen állsz rá.

Zendaya karaktere sötét jövő elé néz az Eufória második évadában

A második évad premierje előtt Zendaya posztolt egy fontos emlékeztetőt az Instagram oldalán, ami arra hívja fel a közönség figyelmét, hogy a sorozat megtekintése egyesek számára felkavaró élmény is lehet.

Íme Zendaya üzenete a nézőknek:

Tudom, hogy ezt már elmondtam, de szeretném megismételni mindenki számára, hogy az Eufória felnőtt közönségnek szól. Ez az évad – talán még inkább, mint az előző – mélyen érzelmes, és olyan témákkal foglalkozik, ami felkavaró és nehezen nézhető lehet. Kérlek csak akkor nézd meg, ha jól érzed magad. Vigyázz magadra és tudd, hogy akárhogy is legyen, továbbra is szeretve vagy és így is érzem a támogatásodat. Minden szeretetemmel, Daya.

Zendaya 2019-ben, az első évad debütálása előtt szintén közzétett egy a mostanihoz hasonló emlékeztető üzenetet, amelyben azt is megemlíti, hogy a sorozat „egy nyers és őszinte portré a függőségről, a szorongásról és az életben való eligazodás nehézségeiről napjainkban”.

Te felkészültél? Az Eufória második évadának első részét már streamelheted az HBO Go-n.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói