Zséda olyan speciális klippel rukkolt elő, amit még a legnagyobb sztárok közül is csak páran vállaltak be

2021.június.24.

Még alig kezdődött el a nyár, még alig ocsúdtunk fel a „Hello”, az „Életben maradni”, a „Csak a Szívemet dobom eléd” fantasztikus sikereiből, Zséda megállíthatatlanul máris egy vadonatúj, nem is akármilyen videóklippel jelentkezik a „Szívizomláz” albumról. Ez a „Falakon túl”!

Zséda: Falakon túl klippremier
Zséda: Falakon túl klippremier

„Talán még soha nem tanultam ennyit magamról egy lemez születése közben. Amikor a Szívizomláz című nagylemez dalai megszülettek még nem is sejtettük, hogy olyan másfél év következik, ami gyökerestől forgatja fel megbízható világunkat. Megszülettek a dalok, majd megérkezett a pandémia, a bezártság és ugyanazok a dalok egészen más értelmet nyertek. A falakon túl- mennyire mást jelent ez a néhány szó, mint 2020 előtt...! Ma méginkább tudjuk, hogy az ajtókon, a falakon, a bezártságon túl ott van az igazi világ, ami arra vár, hogy felfedezzük, megcsodáljuk, megöleljük és ha kell, akár magunkkal vigyük a falak közé.”- árulta el az énekesnő.

A kifejezetten groovy, táncos, glamúros, Quincy Jones világát idéző nyári sláger nemcsak zeneileg varázsolja el az embert, de vizuálisan is beszippantja a nézőt. Magyarországon Zséda videoklipje az első, amit így forgattak le, de a nemzetközi színtéren is csak egy pár példát találunk. xR stúdióban készült például Katy Perry ikonikus Daisies című videója, melyet a 2020-as American Idol döntőjében adott elő, vagy a Maroon 5 Beautiful Mistakes című klipje.

A technológiát biztosító cég nagyon büszke arra, hogy az egyik legelső, xR stúdióban forgatott projektjük Zsédával valósulhatott meg.

„Mindig is kerestem, figyeltem, szerettem használni a legújabb trendeket legyen szó zenéről, divatról, vagy ez esetben technológiáról. Lenyűgöz az a végtelen lehetőség, ami ez által a technológia által megnyílik akár egy videoklip számára is. Büszke vagyok rá, hogy az elsők között próbálhattam ki a világon”- mondta Zséda.

És most akkor jöjjön a várva várt videó! Nézd meg Zséda Falakon túl című dalának a klipjét itt:

Ez is érdekelhet

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban