Nem hiszed el, mennyit keresett Kim Kardashian a szexvideójával!

2017.április.7.

Tíz éve szivárgott ki Kim Kardashian hírhedt szexvideója Ray J-jel, ami mára már 100 millió dollárt hozott a családnak. Igen, jól olvastad, százmillió dollárt. A videót több mint 210 millióan látták, és a TMZ adatai szerint áttlagosan minden 1,5 másodpercben megnézi egy új ember, a nézettség érdekes módon akkor ugrott a legnagyobbat, amikor hozzáment Kris Humphreys-hoz, bejelentette a válását és amikor megjelent a Paper magazinos címlapszereplése.

Nem hiszed el, mennyit keresett Kim Kardashian a szexvideójával!
Fotó: Profimedia

A PageSix.com híréből kiderült, hogy Kim éppen barátnőjével, Paris Hiltonnal járt Ausztráliában, amikor megtudta, hogy napvilágot látott a felvétel. A szexvideó a híresség 23. születésnapján készült, azaz 14 évvel ezelőtt, amikor akkori barátjával Mexikóban nyaralt. Ray J körülbelül négy évvel később szivárogtatta ki a videót.

Ezt is olvasd el! Visszatért! 7 hónap kihagyás után Kim Kardashian újra a vörös szőnyegen

Érthető módon Kim nagyon kibukott, amikor megtudta a hírt, hogy egy szexbotrányba keveredett, azonban kicsivel később kiderült, mindig is szeretett volna híressé válni, és szinte bármit megtett volna, hogy szerepelhessen a médiában. Kim először tagadta, hogy ő van a felvételeken, azonban végül mégis beleegyezett a videó terjesztésébe. Kezdetben 5 millió dollárt kapott a felvételért, ami persze hosszabb távon csak nőtt.

[object Object]

A videó végül 2007-ben debütált Kim Kardashian Superstar címen, és egyes pletykák szerint ennek hátterében maga Kim Kardashian anyja, a Kardashian-Jenner klán főr ugómozgatója, Kris Jenner is benne volt. A VividTV a kerek évfordulónak köszönhetően elnevezte 2017 márciusát Kim K. szexvideó Hhnapnak.

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján