18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

18+ Kim Kardashian lemeztelenítette híres fenekét

2014.november.12.

A sztárcsaláddal mindig történik valami.

Kim Kardashian
Fotó: paper

Talán hirtelen depresszióba is esnének, ha három napig nem sikerülne valahogyan a címlapokra verekedniük magukat. Kim Kardashian bizony derekasan küzd a figyelem fenntartásáért. Idén is mindent bevet, hogy megkaparintsa a fontos felületeket.

A vörös szőnyegen csak villantás közeli állapotban lehet látni, ha éppen sehol nem parádézhatnak, akkor megmutat egy méregdrága táskát, amit cuki gyereke firkált össze neki. Ennél némileg agresszívabbak a magazinos megjelenései. Nemrég a GQ magazinnak vetkőzött, de úgy látszik, erre az évre ebből még nem volt elég, hiszen itt az újabb bevállalós anyag, ezúttal a Paper magazinban.

Az igencsak látványos címlapverziókon bizony Kim Kardashian legendás hátsója áll a középpontban. Nem elég a klasszikus pezsgős mutatvány, a második verzióban megmutatja lemeztelenítve is a fenekét. Nos, mit lehet ehhez hozzátenni? Szép kerek.

Kim Kardashian
Fotó: paper

UPDATE!

A Paper magazin címlapjai után még két kép kiszivárgott Kim Kardashian internetet rengető fotósorozatából.

Most Kanye Westné olajos testét - ha esetleg feneke nem lett volna elég - szemből is teljes valójában megcsodálhatjuk. Nekünk tényleg kiégett már ettől a szemünk, pedig az előző sem volt semmi.

Mit szóltok ehhez? Meddig mehet el még Kim Kardashian? Komolyan ez illendő egy anyukához, aki ráadásul még a Vogue címlapján is szerepelt és a divatvilág legbefolyásosabb embereit nevezheti a barátainak? Szerintünk egyáltalán nem.

Ez is érdekelhet

Ők a legőszintébb csillagjegyek. Köztük vagy?

Ők a legőszintébb csillagjegyek. Köztük vagy?

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai