Az a bizonyos nő a szomszédból

Szponzorált tartalom

2020.április.21.

Te is legeltetted már a szemed a szomszéd nőn? Sőt, fantáziáltál is róla? Ez nem egy egyedi és különleges dolog, de mindenképp elgondolkodtató a jelenlegi kapcsolatodra nézve. Lehet, hogy valami oka van a kikacsintásnak?

Az a bizonyos nő a szomszédból
Fotó: szexvital.hu

Az ok igen lényeges

Első lépésként mindenképp az okokat kell letisztáznod magadban, valamint azt, hogy meddig mész el. Mert lehet, hogy csak a magányos fantáziák szintjén marad meg a dolog, hiszen a kiváltó ok pusztán a vágy. Ami már kellemetlenebb, ha érzelmek is társulnak a gondolatokhoz, mert azok könnyen a kapcsolatod végéhez vezethetnek. Éppen ezért mindenképp a legfontosabb, hogy önmagadban tisztázd, hogy mi is a konkrét helyzet, és csak utána lépj valamelyik irányba.

A dilemma persze egyik nemnek sem egyszerű, hiszen a férfiakat is ugyanúgy megviseli, mint a nőket. A lehetséges okok között a leggyakoribbak a következők:

Az ösztön: Ebben az esetben az őskorból hozott fajfenntartás ösztöne lehet a bűnös, amit ma csak úgy definiálnak, hogy "hajt a véred". Mivel az ember nem ösztönlény, így nagy önuralommal ellen lehet állni a hívó szónak, a kérdés csak az, hogy akarod-e?!

A látvány ural: Mivel a férfiak nagyban függenek a vizuális ingerektől, így nem meglepő, hogy egy formás domborulat felcsigázza a gondolataikat. Ha te is így vagy ezzel, akkor csak azt kell eldöntened, hogy elég a fantázia, vagy kézzel fogható élményre vágysz?

Amikor gond van a kapcsolatban: Ez a legnehezebb eset, hiszen egy meglévő problémához adódik hozzá a kísértés, aminek így nehéz ellenállni. Ez a probléma jellemzően az érzelmi elhidegülés, a libidócsökkenés, bizalomvesztés vagy épp a hosszadalmas, unalmas, rutinszerű nemi élet. Ebben az esetben inkább a megfelelő kommunikációra kellene hangsúlyt fektetni, persze csak ha meg szeretnéd megmenteni a kapcsolatodat.

Nehéz a döntés

Igazán nehéz meghozni a megfelelő döntést, ami mindenki számára ideális. Ha megmarad a fantázia, akkor igenis érdemes tenni a kapcsolatért, így próbáljatok újra időt szánni egymásra.

Első lépésként üljetek le megbeszélni azt, hogy mit hiányoltok a kapcsolatból, és mit tudtok tenni azért, hogy ez pozitív irányba változzon. Beszélgessetek többet, járjatok el randizni, szakítsatok időt a közös programokra. Mivel a hétköznapok könnyen bedarálnak, így igenis legyen olyan időszak, ami csak a tiétek.

A változatosság gyönyörködtet, az biztos. De miért ne élhetnéd meg ezt a gyönyört a partnereddel? Néhány apró izgalom nagy változást okozhat a mindennapokban. Egy szexi fehérnemű és szerepjátékok? Pár erotikus szexuális segédeszköz? Szextársas és ehető finomságok? Igazán inspiráló és izgató lehetőségek, amik mind kipróbálásra várnak! Ne habozzatok, vessétek bele magatokat az élvezetekbe!

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk