Tervezz egyedi telefontokot Huawei készülékedre!

Szponzorált tartalom

2020.július.10.
Tervezz egyedi telefontokot Huawei készülékedre!
Fotó: Pitbullcase

Külcsín

Az emberek jelentős része szereti magát megkülönböztetni a többiektől. Ez valahol teljesen normális, így mindenképp érdemes átgondolni, hogy mennyire érezzük magunkénak a gondolatot. Amennyiben inkább az egyedi és különleges cuccokat részesítjük előnyben, akkor nem szabad habozni, mindenképp ki kell használni a telefontokok nyújtotta egyediséget is.

Sokak számára a telefon annyira lételem, hogy minden szetthez van telefontok, hogy menjen az éppen aktuális outfithez. Ez nem baj, bár néha lehet nehezen kezelhető is. Ettől függetlenül fontos, hogy akár száz ugyanolyan közül is megtaláljuk a saját készülékünket. Ehhez nyújthat segítséget, ha nem csak érdekes a telefontok, hanem igenis saját fényképpel készül. Ez lehet egy tájkép vagy épp egy fotó a kedvencről, sőt akár egy gyermek vagy egy pár képe is, a lényeg, hogy egyedülálló legyen. Ezenkívül természetesen még más dolgok miatt is jó választás, ha egy telefontokkal védjük az okos eszközünket.

Védelem a maximumon

Persze a dekoráción kívül még nagyon fontos, hogy védje is a telefonunkat a tok, bár ez nem mindenkinek szempont, de hasznos lehet. A merev hátlapok inkább csak a kinézetet szolgálják, hiszen nem úgy ölelik körbe a telefont, mint mondjuk egy szilikontok.

Ezenkívül persze lehet egyedi egy ütésálló darab is, de a legjobb, ha egy fényképpel díszített tokot választunk. Hogyan is kell elkészíteni egy ilyen különleges telefontokot?

Az egyike a legfontosabb dolgoknak, hogy jó helyen csináltassuk a tokot. Ezt leginkább úgy tudjuk eldönteni, hogy megnézzük a már elkészült munkák menüpontot a webáruház oldalán, hiszen itt egy képet kaphatunk arról, hogy milyen technikával és minőségben dolgoznak.

A legnépszerűbb alap a fényképes tokra a merev hátlap, a szilikontok és persze a flipes bőrtok. Az utóbbiak igazán jó szolgálatot tehetnek, főleg, ha kiegészítjük a védelmet egy edzett üvegfóliával. Ezzel bombabiztos lesz a védelem.

A tervezés sem bonyolult, hiszen a fentiek közül ki kell választani, hogy milyen tokra tervezünk. Ezután következik a kreatív rész, hiszen a fényképet kell az elképzelésekhez igazítani, azaz pozicionálni, effektekkel felturbózni, vagy akár matricákat is elhelyezni rajta. Ha pedig ez készen van, akkor meg kell rendelni és várni, hogy felöltöztethessük a telefont.

Könnyű, egyszerű és meglehetősen hatékony védelem, ami biztosan nem jön szembe az utcán. Kell ennél több?

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt