Variálja haját kedvének megfelelően egy hajsütővas segítségével!

Szponzorált tartalom

2020.április.21.

Az egyenes haj sose megy ki a divatból. Az örök dilemma mindig adott, akinek göndör vagy hullámos a haja, mindenképpen egyeneset szeretne, akinek pedig egyenes, mindig göndört vagy hullámosat. Mindkét esetben egy hosszabb folyamat áll a haj elkészítésének hátterében. Egyenes hajjal a tartás hiánya a felmerülő probléma, míg göndör hajnál a túl szerteágazó, rendezetlen fürtök.

Variálja haját kedvének megfelelően egy hajsütővas segítségével!
Fotó: bestmarkt.hu

Azonban ma már rendelkezésére állhatnak olyan modern eszközök, amelyek segítségével mindez orvosolható, méghozzá pillanatok alatt. Már nem kell minden egyes alkalommal időpontot kérni a fodrásztól, ha egy kis változatosságra vágyik.

Miért jó választás a hajsütővas?

Nem kell aggódnia a haj szerkezetének roncsolása miatt sem a mai eszközök kímélő voltának hála. A hajat kreatin névre hallgató fehérje alkotja, szerkezetét pedig ionos szerkezetek biztosítják, ennek a tulajdonságának hála, hő vagy víz segítségével egyaránt formálhatóvá válik. Mivel a hajkorona elkészítésével elsődleges célja az a haj elkészült állapotban való tartóssága, így elmondhatjuk, hogy a hajsütővas kiváló választás lehet. Választás során azonban vannak olyan tényezők, amelyekre érdemes nagy figyelmet fordítania.

Elsősorban érdemes megvizsgálni a hajtípusát, mivel hajsütővas esetében sem mindegy, hogy rövid vagy hosszú, vastag vagy vékony szálú. Mindemellett a használat célját is meg kell határozni vásárlás előtt, mivel a gyűrűszerűen álló göndör hajhoz kis átmérőjű vasra van szükség, míg a laza loknik esetében nagy átmérőjű készülékre.

A hajsütővasak csoportosítása bevonat szerint

A bevonat meghatározása is kifejezetten fontos. Létezik teflon bevonatú, amely a konyhai eszközökhöz hasonlóan megakadályozza, hogy a hajápolók, kozmetikumok letapadjanak, így elkerülheti, hogy ragacsossá váljon a haja. A kerámiabevonatnak leginkább a hő elosztásában van nagy szerepe, léteznek ma már olyan hajsütők, amelyek gyémánt bevonattal is el vannak látva, így élettartamuk kifejezetten hosszú.

A titán bevonat hőtartó képességéről híres, mindemellett tapadásmentesen biztosítja a haj formázását. Teflonszálas hajsütővas is ismert, amely a teflon összes előnyét ötvözve magas hőmérsékleti tűrőképességgel rendelkezik. A turmalinos készülék újdonságnak számít a piacon. Fényessé és selymessé varázsolja a hajat. Töredezett, vékony szálú hajjal rendelkezőknek a legjobb választás lehet. Végül az ionos bevonatú használata során nem lesz elektromos a haja, így nem fognak szállni minden érintésre a hajszálak.

Amennyiben ön is szeretné variálni frizuráját és kipróbálni, hogy nézne ki göndör, hullámos vagy éppenséggel egyenes hajjal, akkor látogasson el a BestMarkt weboldalára, ahol különböző kritériumok alapján választhatja ki az önnek legmegfelelőbb eszközt.

Ez is érdekelhet

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk