A hibátlan bőr nem csak álom: mondj búcsút a pattanásoknak!

Hirdetés

2023.május.2.

A pattanásos, mitesszeres bőr problémájával előbb-utóbb mindenki találkozik élete során. Bár jellemzően tinédzserkorban küzdenek vele a legtöbben, sajnos nem csak a kamaszokat érintő kellemetlenségről van szó, sokan évtizedekig tapasztalják ezt a bőrproblémát.

Ideje SZAKÍTANI… a pattanásokkal!
Ideje SZAKÍTANI… a pattanásokkal!
Fotó: NuSkin

Mire érdemes figyelni, hogy a bőrünk tisztább és szebb arcát mutassa?

Első lépésként az alapos tisztítást emeljük ki! Enélkül nem létezhet mindennapos bőrápolási rutin, mivel a szennyeződések megfelelő eltávolítása adja meg az alapját a szép bőrnek.

Az ageLOC LumiSpa iO egy szuperokos bőrápolási megoldást kínál! Mindössze két perc alatt napi kétszer alkalmazva azonnal látható, érezhető eredményeket érhetsz el! Már az első használatot követően simábbá és puhábbá varázsolja a bőrt. Ráadásul úgy támogatja a bőr megújulását, hogy közben nem zavarja meg annak természetes mikrobiomját sem. A pattanásos bőrre kifejlesztett Activating Cleanser for Blemish Prone Skin artcisztítóval és a gyengéd szilikonfejjel együtt alkalmazva bámulatos eredmények születtek: egy 12 hetes klinikai tanulmány kimutatta, hogy az ageLOC LumiSpa iO és az Activating Cleanser for Blemish Prone Skin együttes használatával 71%-kal csökkentette a teszt végére pattanásokat a kiindulóállapothoz képest! Wow, ugye?

Amitől pedig igazán okos ez a készülék:

  • Bluetooth-on keresztül könnyedén csatlakoztathatod a Nu Skin Vera nevű applikációhoz, ami egy sor izgalmas lehetőséget kínál.
  • Először is személyre szabhatod vele az arcápolási rutinjaidat: készíthetsz reggeli és esti rutint, esetleg egy gyors verziót például az edzések utánra. Ezeket színkódokkal ellátva elküldheted a kis készülékre és már a telefonodra sem lesz szükség, hogy kiválaszd, épp melyiket szeretnéd használni.
  • Az ageLOC LumiSpa iO intelligens szenzorai érzékelik, ha túl erősen nyomod a bőrödhöz a készüléket, ilyenkor diszkrét rezgéssel figyelmeztet. Az applikációban pedig nyomon követheted, mire érdemes jobban figyelned legközelebb.
  • A Szelfi idővonal menüpont alatt képeket készíthetsz önmagadról, így időről időre megtekintheted a változást magadon. Ráadásul, az applikáció jelez neked, ha eljött az ideje a szilikonfej cseréjének, tehát nem kell külön észben tartanod.
Fotó: NuSkin

A Vera applikáció egyébként az ageLOC LumiSpa iO-val való együttes használaton túl számos egyéb érdekes funkcióval bír, úgy, mint a bőrápolási konzultáció vagy az árnyalatkereső a Nu Colour BB+ Skin Loving Foundation alapozó termékhez. Ingyenesen letölthető Google Play áruházból vagy App Store-ból is, tegyél egy próbát vele!

Fotó: NuSkin

Az alapos tisztítás után pedig elérkeztünk az arcápolási rutin következő lépéséhez. Megérkezett az ageLOC LumiSpa Blemish Serum pattanáskezelő termék! Gyengéd, mégis hatékony formulája segíti a pórusok tisztítását illetve a meglévő és a jövőbeni miteszerek és pattanások megjelenését is szabályozza. Olyan hatékony összetevőket tartalmaz, mint a szalicilsav, amely hámlasztó hatással bír, így pedig segíti a bőrmegújulást. Vagy például az ezüst, ami szerepet játszik a pórusok tisztán tartásában és a bőr nyugtatásában. Ez utóbbi célt szolgálja a nonikivonat is. Ez viszont még nem minden, hiszen a Blemish Serum multifunkciós termék. Ha a pattanások mellett a bőröregedés problémája is foglalkoztat, akkor ezt a szérumot neked találták ki! Az összetevők között ugyanis megtalálható a Nu Skin szabadalmazott ageLOC-keveréke is, amely forrásuknál célozza az öregedés látható jeleit és segít megőrizni az arcbőr fiatalos, élettel teli megjelenését.

A Blemish Serum alkalmazása után folytathatod a reggeli vagy esti rutinodat a hidratálás lépésével. Amennyiben más szérumot is használnál, várj két percet a kettő között. Általános szabály, hogy több különböző termék együttes alkalmazása esetén érdemes odafigyelni, hogy az összetevők egymásra gyakorolt hatására hogyan reagál a bőrünk. Valamint a bőrpróbát se felejtsd el, ha valami újdonságot készülsz kipróbálni!

További részletek: www.nuskin.com

Ez is érdekelhet

Így néznének ki Brad Pitt és Jennifer Aniston gyerekei a mesterséges intelligencia szerint

Így néznének ki Brad Pitt és Jennifer Aniston gyerekei a mesterséges intelligencia szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)