Bőrápolás érett bőrre ‒ találd meg a tökéletes ajándékot anyák napjára a FOREO-val!

Hirdetés

2023.május.1.

Május közeledtével egyre többet törjük a fejünket azon, hogy vajon mivel is lephetnénk meg édesanyánkat anyák napja alkalmából. Az anyáknak, ‒ saját bevallásuk szerint ‒ soha semmire nincs szükségük, így nincs könnyű dolgunk, ha kedveskedni szeretnénk nekik. A FOREO most segít ebben: talán már édesanyád is hallott az egyre népszerűbb svéd szépségápolási rutinról, amely minimális számú terméken és lépésen alapul, így a legelfoglaltabb anyuka is könnyedén be tudja építeni napirendjébe ezeket a rövid, de annál hatékonyabb kezeléseket.

Bőrápolás érett bőrre - találd meg a tökéletes ajándékot anyák napjára a FOREO-val!
Ajándékozz minőségi időt édesanyádnak ‒ amit saját magával tölthet!
Fotó: FOREO

A FOREO, a világ vezető beauty-tech márkája segít a svéd rutinhoz kapcsolódó termékek kiválasztásában. A FOREO termékek ráadásul május 1-től kedvezményesen szerezhetők be a Notino.hu webáruházból!

Lássuk tehát, mely a svéd szépségápolási rutin három kulcsfontosságú lépése, érett bőrre is: tisztítás, feszesítés és hidratálás.

Mélytisztítás a LUNA-val

A kezdő lépés legyen egy egyperces mélytisztítás a LUNA 4™ arctisztító készülékkel, amelynek akár 16 fokozatban állítható a T-Sonic™ pulzálása, így a leginkább személyre szabott tisztítási élményt kínálja. Az eszköz bizonyítottan eltávolítja a szennyeződések, a felesleges faggyú és a sminkmaradványok akár 99%-át ‒ búcsút intve az eltömődött pórusoknak és pattanásoknak.

FOREO LUNA 4 arctisztító készülék, Micro-foam tisztító hab
Fotó: FOREO

A készülék a Micro-Foam arctisztító habbal együtt használva még hatékonyabban tisztítja és hidratálja a bőrt a maximális táplálás érdekében, miközben véd a szabad gyökök káros hatásai ellen.

Feszesítés a BEAR-rel

A második lépés a kétperces lifting a BEAR™ arcfeszesítő készülékkel, amelynek működése orvosi mikroáramos technológiára épül. Az arc és a nyak mintegy 69 izmát mozgatja meg, és a T-Sonic™ pulzálással kombinálva klinikailag bizonyítottan csökkenti a mély ráncok és finom vonalak láthatóságát, már heti egyszeri használattal is. Az Anti-Shock System pedig gondoskodik a biztonságos és kényelmes használatról.

FOREO BEAR mikroáramos arcfeszesítő, SERUM
Fotó: FOREO

A FOREO ikonikus széruma egy olyan fiatalságot megőrző formula, amely egyesíti a hialuronsav és a szkvalán erejét. Az arcfeszesítő készülék és a szérum együttes használata a kulcs ahhoz, hogy az érettebb bőr is fiatalosabbá, feszesebbé válljon.

Hidratálás az UFO-val

Az anyák, bár nem viselnek jelmezt, igazi hősök a mindennapokban. Ennek a rutinnak a hősei sem szuperhős ruhát, de mégis földöntúli eszközt használnak. A LED-fény erejét bevető UFO™ 2 komplex arckezelő készülékkel gyorsan és egyszerűen érhetjük el a spa-minőségű arckezelést! Ez az ügyes kis eszköz mindössze két perc alatt gondoskodik a bőr hidratáltságról a LED-fény teljes spektrumával, kiegészítve a T-Sonic™ pulzálással.

FOREO UFO 2 komplex arckezelő készülék, Advanced Collection maszk
Fotó: FOREO

Az igazi kényeztetésért a FOREO több mint 10 intelligens maszkot kínál, így anyukád is biztosan talál a saját igényeinek megfelelőt. Az UFO™ 2-vel történő maszkolás mindössze 90 másodperces használat után 126%-kal javítja a bőr nedvességtartalmát, és hatása akár 6 órán át is tart. Rendszeres használata klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok mélységét az érett arcbőrön is. Ez az utolsó lépés tökéletes befejezése az 5 perces svéd szépségápolási rutinnak, amely látható eredményt hoz, mindössze hét nap alatt!

Szépségrutin minden anyának!

A svéd nők világszerte híresek minimalista szemléletükről, amely nemcsak öltözködésükben, de az arcápolási rutinjukban is megjelenik. Ezt a kifinomultságot ötvözi a FOREO egyedülállóan professzionális technológiájával és hatékonyságával.

Ha te is meglepnéd édesanyádat, ajándékozd meg a svéd spa-élménnyel! Látogass el a Notino.hu oldalára, ahol május 1-től 15%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a FOREO termékeit!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Kost megbecsülik, a Nyilas lázban ég - június 7.

Napi horoszkóp: A Kost megbecsülik, a Nyilas lázban ég - június 7.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)