Valami ilyesmire mondják, hogy kicsi a bors, de erős

Hirdetés

2022.december.19.

Újabb nemzetközi elismerést vihet haza a Vintage Beauty! A kozmetikai cég egyedüli magyar indulóként a független, nemzetközi The Scandinavian Global Makeup Awards versenyen 5 termékével ismét felkerült a dobogó legfényesebb fokaira!

 A The Scandinavian Global Makeup Awards díjazottjai
A The Scandinavian Global Makeup Awards díjazottjai
Fotó: Vintage Kft.

A Global Makeup Awards a világ egyik legjelentősebb független beauty versenye, mely négy piacon (Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Ázsia, Skandinávia) megjelenő smink és kozmetikai újdonságok közül választja ki és mutatja be a legjobbakat. A több mint 30 kategóriájával a legátfogóbb, márkafüggetlen kozmetikai és sminkdíj az innovációt, az újdonságokat ünnepli. A nemzetközi zsűri fő bírálati szempontja a termékek hatékonysága.

A The Scandinavian Global Makeup Awards 4 fő tematika mentén, összesen 33 kategóriában várta a nevezéseket. A verseny során több mint 200 terméknevezés érkezett, és a Vintage Beauty - egyedüli magyar résztvevőként - 6 termékből 5 esetében díjat nyert. Íme az elismerések kategóriánként:

Bőrápolás:

- Legjobb anti-aging termék I. helyezés- Vintage Beauty Volumen szérum 40+

- Legjobb szérum III. helyezés – Vintage Beauty Skin Food Serum

Haj- és testápolás:

- Legjobb hajkondicionáló I. helyezés – Vintage Beauty Vital Dream Mélyápoló hajbalzsam karanja olajjal

- Legjobb fürdőtermék II. helyezés – Vintage Beauty Vital Dream Vitalizáló tusfürdő gél brazil narancsolajjal

- Legjobb sampon III. helyezés – Vintage Beauty Vital Dream Hajtisztító sampon argininnel

Az újabb elismerés ugyanakkora erővel bír a Vintage Beauty számára, mintha az első lett volna. A nemzetközi verseny alkalmával ugyanis a kis magyar kozmetikai cég, háta mögött hagyva a hazai kozmetikai piac összes nehézségét, "nyusziként" nézett szembe olyan "oroszlánokkal", mint a Nu Skin, az INIKA, az Isadora vagy az Art Deco. A Vintage Beauty bebizonyította, hogy tud olyan, sőt, olyanabb lenni, mint bármelyik nemzetközi világmárka. Egyedüli magyar brandként megint megmutatta a világnak, hogy szakértelemmel és kompromisszummentes termékfejlesztéssel, a maximalizmust, az effektivitást és a bőrproblémák megoldását szem előtt tartva, egy 12 éve működő, 30 embert foglalkoztató magyar vállalkozás is képes a világ legjobbjai közé kerülni.

A Vintage Beauty ezért vásárlóinak is végtelenül hálás:

Mindezek a sikerek nélkületek nem lennének. Ti inspiráltok, lelkesítetek bennünket a legjobb kozmetikumok létrehozására, köszönjük, hogy vagytok!

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói