Egy érzéki illat erős, magabiztos nőknek!

2022.november.14.

A Versace Bright Crystal elbűvölő és érzéki illat a Versace nőnek, aki erős, magabiztos mégis nőies, érzéki, s olyan illatban szeretne fürdőzni, mely jegesen friss, élénk és a gránátalma lédús, színes magjaira emlékeztet.

versace
Fotó: versace

Az illatban a magnólia, a bazsarózsa buja elegye keveredik az érzékiséget árasztó lótuszvirággal. A nőiesen csábító jellegét pedig az acajou fa és a pézsma adja.

„Olyan illatot szerettem volna létrehozni, ami hívogató, friss, virágos, mint minden parfüm, amit szeretek. A Versace Bright Crystal eau de toilette pont olyan illat, ami egy időtlen, nőies elegancia üvegébe zárt friss és virágos jegyeket hordozza.” - Donatella Versace

Az üveg kinézete luxust és fényűzést idéz, kristályos csillogással, elegáns vonalakkal. A kupak formája akár egy csiszolt gyémánt, mely a rózsaszínbe „öltöztetett” üveggel tiszta Versace harmóniát alkot. A doboza, mint egy Versace ruha, pazar eleganciát sugároz, a rózsaszín-ezüst színek a Versace Bright Crystal kifinomult, virágos frissességére emlékeztetnek.

Versace Bright Crystal
Fotó: versace

Versace Bright Crystal reklámfilmjét Mario Testino forgatta Párizsban Donatella Versace kreatív irányításával. A hirdetésen egy gyönyörű nő szerepel, csodás Versace ruhában, aki egy kanapén fekszik, és a kezében tartja az imádott parfümjét. Az üveg elkápráztatja, ragyog a kezében, akár egy gyémánt, melynek a varázslatos fénye megvilágítja a nő arcát. A környezet melegséget és érzékiséget áraszt, tele vággyal és nőies eleganciával. A pillanat tiszta, kifinomult, elegáns, ahogy minden, ami Versace. A rendkívüli szépség Candice Swanepoel, a dél-afrikai szupermodell, aki a Bright Crystal reklámfilm főszereplője is.

A Versace Bright Crystalt megvásárolhatod a Douglas weboldalán.

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói