A legszexibb ruhák Valentin-napra költséghatékonyan

2017.január.31.

Dögös ruhák megfizethetően – mindannyian ilyen lehetőségek után kutatunk. Úgy hallottuk, a Premiere Outlet nagy akciókkal készül Valentin-napra.

Nem kell vagyonokat költened, hogy hozzájuss a legszexibb ruhákhoz és legdögösebb kiegészítőkhöz. Elég ha jól választod meg, hová mész vásárolni. A költségtudatos vásárlók számára eddig biztos pont volt Premiere Outlet. A biatorbágyi bevásárlókomplexum jól ismert a kedvezményes árairól, és ebben idén Valentin-nap környékén sem kell csalódnunk a hírek szerint.

Az áruház számos üzlete csatlakozott a Valentin-napi kezdeményezéshez: a szivecske matricával jelzett üzletek jelentős, 30-70% kedvezménnyel várják a divat szerelmeseit és a szerelmes divatfanokat. A Valentin-időszak egy héten keresztül tart majd, február 7-én indul és 14-ig tart, így bőven lesz időnk kiválasztani a legjobb szettet és a legszexibb fehérneműket a szerelmesek ünnepére. Néhány üzlet kifejezetten párokra, vagy hódításra specializálódott kedvezményekkel készül. Néhány ízelítő a Valentin-napi ajánlatokból:

Guess: két farmer egyidejű vásárlása esetén 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből

J. Press: 20% kedvezmény, ha legalább 5000 Ft értékben vásárolsz, és csatlakozol a törzsvásárlói programhoz

Philipp: gyapjú öltönyök kedvezményes áron, már 29.999 Ft-tól

Puma: ha egy női és egy férfi ruhadarabot vásárolsz, 50% engedményt kapsz az olcsóbb termék árából

Triumph: 50% kedvezmény a megjelölt fehérnemű szettekre, valamint hálóingekre

A Premier Outlet továbbá egy speciális Valentin-napi brossúrával is készül, amiben alkalomhoz illő és helyben megvásárolható ruha-összeállításokat találhattok: női és férfi szetteket, valamint egy bazár oldalt, szintén különleges ajánlatokkal.

Ezeken kívül egy nyereményjátékkal is készülnek a szervezők a szerelmesek ünnepére, amiben egy 100 000 forint értékű élményvásárlást nyerhetsz egy ismert stylist segítségével.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének