A legszexibb ruhák Valentin-napra költséghatékonyan

2017.január.31.

Dögös ruhák megfizethetően – mindannyian ilyen lehetőségek után kutatunk. Úgy hallottuk, a Premiere Outlet nagy akciókkal készül Valentin-napra.

Nem kell vagyonokat költened, hogy hozzájuss a legszexibb ruhákhoz és legdögösebb kiegészítőkhöz. Elég ha jól választod meg, hová mész vásárolni. A költségtudatos vásárlók számára eddig biztos pont volt Premiere Outlet. A biatorbágyi bevásárlókomplexum jól ismert a kedvezményes árairól, és ebben idén Valentin-nap környékén sem kell csalódnunk a hírek szerint.

Az áruház számos üzlete csatlakozott a Valentin-napi kezdeményezéshez: a szivecske matricával jelzett üzletek jelentős, 30-70% kedvezménnyel várják a divat szerelmeseit és a szerelmes divatfanokat. A Valentin-időszak egy héten keresztül tart majd, február 7-én indul és 14-ig tart, így bőven lesz időnk kiválasztani a legjobb szettet és a legszexibb fehérneműket a szerelmesek ünnepére. Néhány üzlet kifejezetten párokra, vagy hódításra specializálódott kedvezményekkel készül. Néhány ízelítő a Valentin-napi ajánlatokból:

Guess: két farmer egyidejű vásárlása esetén 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből

J. Press: 20% kedvezmény, ha legalább 5000 Ft értékben vásárolsz, és csatlakozol a törzsvásárlói programhoz

Philipp: gyapjú öltönyök kedvezményes áron, már 29.999 Ft-tól

Puma: ha egy női és egy férfi ruhadarabot vásárolsz, 50% engedményt kapsz az olcsóbb termék árából

Triumph: 50% kedvezmény a megjelölt fehérnemű szettekre, valamint hálóingekre

A Premier Outlet továbbá egy speciális Valentin-napi brossúrával is készül, amiben alkalomhoz illő és helyben megvásárolható ruha-összeállításokat találhattok: női és férfi szetteket, valamint egy bazár oldalt, szintén különleges ajánlatokkal.

Ezeken kívül egy nyereményjátékkal is készülnek a szervezők a szerelmesek ünnepére, amiben egy 100 000 forint értékű élményvásárlást nyerhetsz egy ismert stylist segítségével.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói