Salma Hayek is megszólalt végre: undorító dolgokra kényszerítette Harvey Weinstein!

2017.december.15.

Az elmúlt hónapokban Harvey Weinstein gaztettjeitől és a sorban megnyíló nők vallomásaitól volt hangos az internet, és most, hogy azt hittük, már minden kiderült, újabb színésznő fedte fel titkát a nyilvánosság előtt.

Salma Hayek is megszólalt végre: undorító dolgokra kényszerítette Harvey Weinstein!
Fotó: Getty

Salma Hayeket még karriere hajnalán, a Frida forgatásán hozta össze a szakma Weinsteinnel, és mivel a színésznő felnézett a férfira, bízott benne, hogy ő segíti majd pályafutását. Ez látszólag így is volt, azonban Harvey már korán visszaélt a lány bizalmával. Salma nagyon szeretett volna vele dolgozni, azonban rövid idő alatt kimutatta foga fehérét Harvey: míg korábban Salma félt a rendező szakmai visszautasításától, végül neki kellett nemet mondania.

"Eljött az idő, hogy nekem kelljen nemet mondanom. Hogy ne nyissam ki neki az ajtót minden egyes hotelben, helyszínen, ahol váratlanul feltűnik, még úgy is, ha éppen nem is dolgozunk együtt. Hogy ne kelljen vele zuhanyoznom. Hogy ne nézhesse, ahogy én zuhanyzom. Hogy ne masszírozhasson meg. Hogy a meztelen barátai se masszírozhassanak meg. Hogy ne elégítsen ki orálisan. Hogy ne láthasson más nőkkel meztelenül. Nem, nem és nem" - fejtette ki a híresség

[object Object]

Harvey azonban nem fogadta túl jól a visszautasítást: agresszív lett, és azzal fenyegette Salmát, hogy elveszi tőle a szerepet. A rendező végül arra kényszerítette a színésznőt, hogy forgasson szexjelenetet Ashley Juddal, aki utólag szintén mesélt Harvey zaklatásairól. Hayek elárulta, élete egyik legnehezebb időszakán ment keresztül, míg végül az egyik forgatáson végleg kiborult, és egy pánikroham közepette hányni kezdett.

Láttad már? Újabb botrányokra derült fény: A zeneiparban is rengeteg a zaklatás!

Salma éveken át nem szólt senkinek a történtekről, és még most, a botrány kirobbanásakor is az utolsók között csatlakozott sorstársaihoz. A híresség elárulta, hogy csupán egy dolgot szeretne elérni a szakmájában: hogy őt, és minden nőtársát vegyék komolyan nem csak, mint önálló akarattal rendelkező embert, de művészt és kollégát is.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói