GLAMOUR & NEW YORKER üzletnyitó parti 25 % kedvezménnyel

2012.augusztus.10.

GLAM-RIADÓ: New Yorker bolt nyílik az AlleEe-ban! Gyere el augusztus 23-án a New Yorker új üzletének megnyitójára az Allee bevásárlóközpontba, és szerezd be 25%-kal olcsóbban az őszi ruhatárad alapdarabjait! FONTOS: A kedvezményre jogosító kupont a szeptemberi GLAMOUR-ban találod (már kapható az újságárusoknál).

Vegyél részt augusztus 23-án 14 órától 21 óráig fergeteges partinkon, ahol amellett, hogy kuponoddal 25%-kal olcsóbban szerezheted be kedvenc márkád pompás darabjait, extra kényeztetésben is részesülhetsz. Regisztrálj a GLAMOUR hoszteszeinél, hogy délután kettő és este kilenc óra között sminkeseink és fodrászaink trendi sminket és frizurát varázsoljanak, stylistjaink pedig remek öltözködési tanácsokkal lássanak el. Hogy mindig emlékezz erre a napra, fotósunk a GLAMOUR-fal előtt is megörökíti szépségedet, és a rólad készült fotót hazaviheted.

FIGYELEM: Biztosra akarsz menni? Akkor regisztrálj! A New Yorker 10 szerencsés nyertest sorsol ki, akiket augusztus 23-án, az Allee bevásárlóközpontban nyíló új üzlet megnyitónapján a GLAMOUR fodrásza, sminkese és stylistjai változtatnak át! Jelentkezz augusztus 17-ig emailben a facebook@newyorker.de címen!

Lehet ezt még fokozni? Az új üzlet megnyitása alkalmából, augusztus 23-a és 26-a között minden magyarországi New Yorker üzletben 25%-os kedvezménnyel vásárolhatsz. Vágd ki a kupont a szeptemberi GLAMOUR-ból, bulizz velünk, és szerezd be te is az új őszi–téli kollekció elérhető árú, vadító darabjait.

Ne feledd: csak a szeptemberi GLAMOUR-ban található kupon felmutatásával jár a 25 % kedvezmény!

Shoppingparti: augusztus 23. 14-21 óra között.

25 %-os kedvezmény: augusztus 23-26. között bármikor beváltható az Allee-ban található New Yorker üzletben.

Hívj barátnőket is! Oszd meg velük a facebook eseményt, hogy ők is felvéshessék a naptárukba.

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját