Hivatalos játékszabály<br>Glamour & AVON<br>Smink iskola Nyereményjáték!

2010.április.22.

1. A Játék szervezője

A Glamour és az Avon sminkiskola "Nyereményjáték" elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Axel Springer- Budapest Kiadói Kft. (székhely:1122 Budapest, Városmajor utca 11, mint a Játékban résztvevő Glamour magazin kiadója, a továbbiakban: "Szervező").

2. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező és az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint akik a munkájuk során, folyamatosan, különösebb erőfeszítés nélkül hozzájuthatnak a játékban résztvevő magazin egyes lapszámaihoz, így a Szervező és a nyomda munkatársai, lap előfizetéses és árus terjesztésében dolgozók, hírlapkézbesítők, hírlapárusok és mindezek Ptk. 685. § (b) bekezdés szerinti hozzátartozói.

3. A Játék időtartama

2010. április 15.- 2010. április 28.

4. A Játék menete

4.1. Játékleírás

A Szervező 2010.április 15 és április 28. között, megjelenteti a Játék hirdetését a Glamour magazinban.

A Játékban résztvevők a www.glamouronline.hu/sminksuli oldalon regisztrálnak, majd 1 kérdésre adnak választ, mellyel lehetőség nyílik a nyeremények megnyerésére. A választ a Szervező csak abban az esetben fogadják el érvényesnek, ha a játékos minden kérdésre pontos és hiánytalan választ ad.

A kérdés:

Az AVONT-t 1886-ban alapították az USA - ban. Mióta kaphatók a kozmetikai cég termékei Magyarországon?

a.,1990

b.1995

c.1992

4.2. Nyeremények:

A nyereményfelület pontos és hiánytalan kitöltői között a sorsolás alkalmával kisorsolunk:

- 80 db belépő a Glamour & AVON sminkiskola rendezvényre

A nyeremény át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

4.3. Sorsolások:

A nyilvános sorsolásokra a következő időpontokban kerül sor közjegyző jelenlétében a Szervező székhelyén reggel 9.:00 órakor:

- Sorsolás: 2010.04.29

A nyerteseket postán, telefonon értesítjük, névsorukat a www.glamouronline.hu oldalon közöljük.

5. Információ a Játékról

A hivatalos játékszabály, a www.glamouronline.hu hu címen érhető el.

6. Személyi jövedelemadó

A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését. A hivatalos játékszabály 4.2. pontjában feltüntetett nyereményösszegek az adóterhekkel csökkentett teljes egészében a nyertes rendelkezésére álló összeget jelentik.

7. Vegyes rendelkezések

7.1. A nyertesek nevét és lakóhelyét (helység és irányítószám) a Szervező a részvétel során a sorsolást követően az érintett lapokban közli.

7.2. A résztvevők a jelen Játékban való részvételükkel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező és az Axel Springer kiadói érdekeltségébe tartozó cégek (Axel Springer- Budapest Kiadói Kft., Axel Springer Magyarország Kft., Harlequin Magyarország Kft., Petőfi Lap-és Könyvkiadó Kft., Népújság Kft.) PR és marketing célokra, visszavonó nyilatkozatig felhasználják.

Az adatok kezelője az Axel Springer-Budapest Kft. székhely:1122 Budapest, Városmajor u.11.

7.3. A regisztrációs felületen a következő adatokat töktik ki a pályázók:

? Név

? Lakcím (Irányítószám, helységnév, utcanév, házszám)

? Telefonszám

? E-mail cm

? Születési év

7.4.Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére kizárólag törvényes képviselője jogosult.

7.5. Az adatok feldolgozását az Axel Springer cégcsoport (1122 Budapest, Városmajor u. 11) végzi, a hatályos adatvédelmi törvények és jogszabályi előírások betartásával. Az érintettek kérhetik személyes adataik helyesbítését, törlését ill. ingyenes tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről! Amennyiben adatai jövőbeni felhasználásához nem járul hozzá, kérjük erről levélben értesítsen minket a következő postai címen: Axel Springer Budapest Kft., cím:1122 Budapest, Városmajor u 11. vagy az adatkezelo@axelspringer.hu

7.6. a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és video anyagokban.

7.7. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói