Ezeket az anya-lánya beauty-programokat ki kell próbálnotok

2021.április.30.

Élményt ajándékozni több szempontból is szuper választás. Egyrészt környezetkímélő, hiszen nem veszel meg feleslegesen olyan dolgot, amire a másiknak talán nincsen szüksége, másrészt olyan emlékeket szerezhettek együtt, melyet sosem felejtetek el. Ha tudod, hogy anyukád évek óta vágyik egy csodás pedikűrre, itt az alkalom, hogy elvidd, ha pedig még nincs ötleted, mivel lephetnéd meg, inspirálódj alábbi tippjeinkből!

Ezeket az anya-lánya beauty-programokat ki kell próbálnotok
Fotó: Getty/Glamour
Különleges szemödökformázás a BeautyPest-nél

Ha szemöldökről van szó, a BeautyPest Inc. belvárosi szépségszalonjába feltétlenül el kell látogatnotok. A gyönyörű üzletben számos kezelés közül választhattok, legyen szó hennás formázásról, laminálásról vagy akár az itthon ebben a szalonban egyedülálló cérnás szemöldökszedésről. A cérnás technika gyengéd és kíméletes a bőrhöz, mégis precíz formázást tesz lehetővé. A kezelés során a szakember egy vékony, kb. 40 cm hosszúságú cérnaszállal dolgozik, melyet két végén összecsomóz, majd középen néhányszor megcsavar. Az így kialakított formával a bőrön haladva könnyedén és gyorsan eltávolítható egyszerre sok szőrszál, a látható és a még egészen picikék egyaránt.

Fotó: BeautyPest Inc.
Pihe-puha lábak a PANDHY'S-tól

Közeledik a szandál szezon, miért is ne lepnéd meg anyukádat és saját magadat is egy kényeztető pedikűrrel?! A PANDHY'S Beautique-ban két típus közül is választhatsz, de ha ránk hallgatsz, a Spa pedikűrt választod, melyhez frissítő talpmasszázs is jár. A masszázshoz használt krémet a PANDHY'S fejlesztette ki, különleges formulájának köszönhetően bőrötök hosszú ideig megőrzi puhaságát.

Fotó: PANDHY'S
Varázslatos arckezelések az Ashanti szalonjában

A ghánai gyökerekkel rendelkező Rose új budapesti szalonja nem csupán hangulatával, de magas minőségű, kézzel készített kozmetikumaival is garantáltan elvarázsol benneteket. A gondosan válogatott természetes, organikus, vitaminokban gazdag összetevők gondoskodnak bőrötök egészségéről, legyen szó akár egy 30 perces expressz arckezelésről vagy egy manikűrrel és pedikűrrel összekötött kényeztetésről.

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról