Hogyan mosd a hajadat hatékonyan? Ezzel a három trükkel segítheted a regenerálódását

Hirdetés

2019.október.28.

Eleged van abból, hogy már mosás után egy nappal is zsírosodik a hajad? Mintha nem törődnél vele, és nem próbáltál volna ki többféle sampont, balzsamot, szérumot..! Mondj búcsút a nem működő hajápolóidnak, most mutatunk egy szuper termékcsaládot!

Hogyan mosd a hajadat hatékonyan? Ezzel a három trükkel segítheted a regenerálódását
Fotó: Gettyimages.com

A női nem egyik ékessége a hajkorona. Nem véletlenül vannak tele a polcok (otthon és a boltokban egyaránt) különféle csomagolású, színű és formájú termékekkel, amelyektől elvileg fényesebb, erősebb lesz a hajunk. Ígyhát sokat kell megtapasztalnia az ember lányának, mire kiválasztja a kedvencét, amelytől valóban egészségesebb és ragyogóbb lesz a sörénye.

Te is még kísérletezel? Még nem találtad meg a neked valót? Esetleg régóta küzdesz a töredezett hajvégekkel? Akkor most itt egy szuper hármas, amely talán fürdőszobád állandó vendége lesz!

Vékony szálú a hajad? Ez a titkos összetevő segít

Az igazán jó fejbőr- és hajápoló sampon általában tartalmaz egy exkluzív összetevő-keveréket, amellyel kilóg a tömegből. A Nu Skin ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo készítménye a vékony szálú, töredezett és idősödő hajat támogatja, bizonyítottan védelmet biztosít a hajszín fakulása és a hő káros hatásai ellen, miközben csökkenti a szálak roncsolódását. Minden egyes használatkor táplálja és hidratálja a hajat és a fejbőrt, emellett javítja a fejbőr és a vékony szálú, töredezett haj állapotát. A samponban található nátrium-laktát megköti a nedvességet és a fokozza annak nedvességtartalmát, a kondicionálóban található fehérje pedig a gyökerektől a végekig erősíti a hajszálakat, a sheavaj és glicerin továbbá hidratálják és táplálják a száraz, töredezett és a túl sok vegyi anyagnak kitett hajat. Vagyis röviden szólva, ha erős, fénylő és egészséges hajra vágysz, ebben a párosban nem fogsz csalódni.

Fotó: NuSkin

Így használd a mindennapokban

Vigyél fel bő mennyiségű sampont a nedves hajra, és gyengéden masszírozd bele a fejbőrbe és a hajszálakba, majd bő, meleg vízzel öblítsd le. Ezután használd az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner fejbőr- és hajápoló kondicionáló t. Dolgozz el bő mennyiségű kondicionálót a vizes hajon és a fejbőrön egyenletesen, fokozott figyelmet szentelve a hajvégeknek és a sérült hajszálaknak. Hagyd, hogy a termék három-öt percen keresztül táplálja fejbőrödet és hajszálaidat. Bő, meleg vízzel öblítsd le. A legjobb eredményért napi kétszer alkalmazd az ageLOC szérumát az ageLOC Galvanic Spa kétperces programjával!

Fotó: NuSkin

Amit nem kell leöblíteni: egy varázslatos szérum

Fotó: NuSkin

Így fog megújulni a fejbőröd is

Végezd el ezt az egyszerű rutint minden reggel és este! Használd száraz vagy nedves hajon. Válaszd el a hajat, hogy a szérum közvetlenül a fejbőrre és a haj tövére kerüljön, majd ujjaid hegyével gyengéden masszírozd a szérumot a fejbőrbe. Fésüld el a rakoncátlan tincseket, és használd az ageLOC Galvanic Spát két percen keresztül. Helyezd fel a fejbőrkezelő fejet, válaszd ki az 5. funkciót, érintsd hozzá a kezelőfejet fejbőrödhöz, és mozgasd a homlok hajvonalától kezdve hátrafelé. Ne öblítsd le! Készítsd el frizurádat a szokásos módon.

Tedd ellenállhatatlanul ragyogóvá hajadat a Nu Skin fantasztikus hajápoló készítményeivel! Használd naponta az ageLoc Nutriol Scalp & Hair Shampoo & Conditioner sampont és kondicionálót, valamint az ageLoc Nutriol Intensive fejbőr és hajápoló szérumot és élvezd a változást!

Fotó: NuSkin

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói