Íme a természetes eredetű bőrápolási kozmetikumok gyűjtőhelye

Hirdetés

2022.március.28.

Számodra is fontos, hogy az általad használt kozmetikumok megbízhatóak és természetes eredetűek legyenek? Most mutatunk néhány szuper márkát, melyekben a minőség és a növényi összetevők előnyben részesítése iránti elkötelezettség a közös. Állítsd össze a számodra tökéletes szépségápolási rutint!

bőrápolás
Keresd a természetes eredetű kozmetikumokat!
Fotó: Gettyimages.com

A kozmetikumok kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a természetes összetevők jelenléte. A Magyarországon immár több mint 30 éve jelen lévő Tama Cosmetics számára ez kiemelt fontosságú: ők forgalmazzák az olyan világszerte népszerű márkák termékeit, mint amilyen az ANESI kozmetikumok, Depiléve gyanták, Arcaya szépségelixírek, Ardell műszempillák, vagy a Wimpernwelle Binacil szemöldök és szempilla festékek.

A kozmetikumok többsége csökkentett allergén-tartalommal, gyógynövény kivonatokkal készül. Bőrápolóikat minőségi alapanyagok alkotják, melyeket még a legérzékenyebb bőrrel rendelkezők is bátran használhatnak. Alkalmazásuk elsősorban professzionális felhasználásra, szalonok számára ajánlott, de bizonyos készítmények otthoni használatra is javasolhatók.

Anesi Beauté
Fotó: TAMA

A Depiléve gyanták között vannak olyan növényi összetevővel dúsítottak, mint az Aloe Vera, ami köztudottan bőrnyugtató hatású. Az Arcaya ampullák színezék- és tartósítószermentesek, amelyek mindegyike más-más bőrproblémára nyújt megoldást a C-vitamin, a kaviár kivonat, a méz és tej, vagy a hialuronsav erejével. Az ANESI pedig a készítményeinél előtérbe helyezi a természetes alapanyagok használatát, mint például az egzotikus gyümölcsöket, virágokat, algákat, gyógynövényeket, növényi olajokat. A választék rendkívül széles, és minden bőrtípus számára található megoldás a különböző bőrproblémákra.

Az ANESI márka a bőrápoló kozmetikumait saját kutatólaboratóriumban fejleszti, ahol sokat kísérleteznek természetes hatóanyagokkal és növényi összetevőkkel. A madridi laboratórium 14 000 négyzetméteres komplexumba költözött, emellett Franciaországban is tesztelnek és állítanak elő készítményeket. Az ANESI kozmetikai termékcsalád 85 országban ismert és a magyarországi tábor is tovább növekszik.

A Tama Cosmetics számára fontos a megújulás, ezért folyamatosan bővítik termékkínálatukat a fogyasztói trendeket és az aktuális divathullámokat figyelve.

Ez is érdekelhet

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját